Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
johnyblaze #35 üzenetére
Ujjlenyomatot rendesen be kell állítani, én néha hetekig nem látok újraolvasási kérést belépéskor, pedig sokat használom.
A jobb hüvelykujjam "közepét" hozzáadtam egy ujjnak és a szélét egy másiknak. A maradék három mentési lehetőséget elosztottam a másik hüvelyk és két mutató között. Nougattal a felismerés is gyorsult, így már elég jó, persze nem egy one plus 3t, de simán ki lehet bírni.
Miért nem simát vettél, ha nem jön be az edge? Én simát használok lassan egy éve, szinte hibátlan az egész.Szelfi kamera tényleg nem a legjobb, nyújtott kézzel fotózd magad, akkor éles és nem torz. Azért emiatt nem kell ennyire lehordani a telót, főleg, hogy nincs nála jobb.
-
Kasya
nagyúr
válasz
johnyblaze #12 üzenetére
Az S7 meg egy felpofozott S6 volt
Altalaban min. 2 generacio utan eri meg csucsmodellt valtani tenylegesen.(#29) RIC5I: ne is tegyenek bele olyat, ami meg nem teljesen kiforrott. Miert akarnanak kockaztatni...nincsenek raszorulva (lsd. pl. LG).
-
opr
nagyúr
válasz
johnyblaze #12 üzenetére
Abszolut kivancsisagbol: mi (volt?) a gond az s7 edge-el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest