- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Magisk
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #20 üzenetére
"csucshoz kepest elavult"
Kiemeltem egy kicsit az osszetartozo szavakat, hatha igy konnyebb lesz ertelmezni.
-
opr
nagyúr
válasz
johnyblaze #12 üzenetére
Abszolut kivancsisagbol: mi (volt?) a gond az s7 edge-el?
-
opr
nagyúr
Hat, ilyet is reg mondtam, de kifejezetten szep a kepek alapjan. Oszinten szolva iden valahogy ugy erzem, hogy eddig egyik valamire valo gyarto se guritott nagyot a csucskategoriaban.
hTC emlitesre se melto (pedig imadom a gyartot, de amit iden eddig letettek az asztalra... Jobban jartak volna ha siman a htc10et adjak ki ujra, olcsobban...)
LG elsore nagyon tetszett, de aztan valahogy minel inkabb belegondoltam, annal inkabb egy unalmas, csucshoz kepest elavult hw-u tucattelo kepe ugrott be
SONY: no comment, bar ki tudja, ebbol meg akar lehet is pozitiv csalodas, ha vegre megszerzik a kameraszoftvert a samsung/lg-tol a sajat szenzorukhozEs igy hirtelen asszem ennyi is a szamomra erdemleges nagy markak felsorolasa.
Igazabol nem vagyok oda a samsung-ert, de az eddigi infok alapjan ugy tunik ezt az evet (is?) kiutessel nyerik, es raadasul jogosan.Viszont az az aktiv hutes kicsit nekem ijeszto. Miert lehet ra szukseg egy dokkoloban? Egyaltalan, minek aktiv hutes egy telefonhoz? Vajon csak mokusvakitas az egesz, vagy valamiert tenyleg szukseg lehet ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest