- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
Az edge szélek miatt,az ember félre nyom,youtube videókba bele teker.Többször is az arcomba esett a telefon ha épp fekve használtam mivel lehetetlen rajta fogást találni,ha nagyon bennt fogod lefogod a kijelzőt és csodálkozol ha nem mozdul,mivel rajta van az ujjad amit észre sem veszel.(mármint amelyik kezeddel épp fogod).Ha kijebb fogod egész egyszerűen rád esik.
Előlapi kamera homályos,torzít nagyon.És hozzá kell tennem nem az edge szélek miatt hanem magát a fotót torzítja el!
Azért egy flagship telefonnak ne legyenek már ilyen hibái.
Fóliát gyakorlatilag nem tudsz rá venni,mert előbb utóbb lemászik róla a szélei miatt!Nagyon remélem hogy nem terjed el ez a hajlított kijelzős trend
Ujjlenyomat olvasója borzalmas,10-ből 9-szer nem olvassa le,ezért inkább kódos megoldásra váltottam mivel mindíg letiltott ha ki akartam oldani ujjlenyomattal mivel nem volt képes leolvasni.
Én ezeket tapasztaltam,és nagyon de nagyon megutáltatta magát velem a samsung telefon téren...
Most pedíg ez az s8,a hideg futkos a hátamon tőle,már a képek láttán.
Lehet hogy másnak bevált az s7 edge,nekem nem. -
Scalpel
senior tag
Valószínűleg töltőként is funkcionálni fog, és ha együtt pörög a vas meg tölt, akkor melegedni fog de rettenet módon.
Ha meg vezetéknélküli gyorstöltő is lesz a dokkolóban, akkor a gyorstöltés miatt rohadtul melegszik az egész miskulancia önmagában, már az S6-S7-hez kiadott vezetéknélküli gyorstöltős pad/bölcső is kapott aktív hűtést (talán gyorstöltéskor bekapcsol és pont, hőmérsékletfüggő vezérlésben bizonytalan vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest