- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Már egy jó ideje előrendelhető rá a DBrand, nekem S7-esen fent van, hibátlan, újra műanyagos a hátlap, viszont szebb, mint az eddigi samsungos hátlapok.
(#72) jacis: igen, gyengébb hardverrel, nem edge kijelzővel és nem samsungként nem lesz sok esélye.
Viccnek kezdtem, de komoly...
-
Burt1793
veterán
válasz
beyruth82 #68 üzenetére
Dehogyis, hivatalosan 255900 forint a 32 gb-os 7-es, az S7 pedig 239 ezerrel nyitott nálunk hivatalosan (viszont ugyebár jó fél évvel korábban), de kicsit gyorsabban esik az ára (bár már nem sokkal), illetve a samsungokhoz kicsit jobbak általában a szolgáltatós ajánlatok.
-
Burt1793
veterán
válasz
beyruth82 #61 üzenetére
Van aki elöl szereti, például aki eddig is olyat használt...
Nekem is bőven elég lenne az s6 teljesítménye, de a bővíthetőség fontos, illetve már kijött az s7, amikor váltottam. Ez se melegszik, sokat használom vízben (fürdőkben vagy kádban, vagy a strandon). S8-at biztos nem veszek.
-
Burt1793
veterán
válasz
johnyblaze #35 üzenetére
Ujjlenyomatot rendesen be kell állítani, én néha hetekig nem látok újraolvasási kérést belépéskor, pedig sokat használom.
A jobb hüvelykujjam "közepét" hozzáadtam egy ujjnak és a szélét egy másiknak. A maradék három mentési lehetőséget elosztottam a másik hüvelyk és két mutató között. Nougattal a felismerés is gyorsult, így már elég jó, persze nem egy one plus 3t, de simán ki lehet bírni.
Miért nem simát vettél, ha nem jön be az edge? Én simát használok lassan egy éve, szinte hibátlan az egész.Szelfi kamera tényleg nem a legjobb, nyújtott kézzel fotózd magad, akkor éles és nem torz. Azért emiatt nem kell ennyire lehordani a telót, főleg, hogy nincs nála jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 1 / 2
- Napelem
- Micro Four Thirds
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest