- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
elször egy kis történet: az első 3 gépem via chipsetes volt. nem tuningbarát, nem szupergyors, viszont betonstabil, és jól támogatott (linux alatt is). aztán K8 alá nem tudtam viás lapot venni, mert nem szerette a 90nm-t alapból ,biost meg nem tudtam (90nm-es proci mellett) frissíteni. jelenleg ithon 2 inteles, és 2 viás gépem van. az inteles a teljesítmény miatt, a viás a méret miatt. jelenleg nem kapható olyan lap a via px-en kívül, amit komplett rendazerként egy router házába be lehetne pakolni... egy baj van vele: aránytalanul drága. legalábbis ha a teljesítményt nézzük. de kell nézni a teljesítményt egy egyszerű router / webszerver / ftp-szerver / torrent tracker (igen alacsony használat) esetén? ha azt nézzük, hogy egy 1GHz-es C7 teljesítménye kb. egy 733-as celeronnak felel meg, 1 GB-32MB rammal megtámogatva röccenés nélkül elviszi. méghozzá vinyó-val-wlannal együtt 30W körül... mondjatok még egy ilyen összeállítást, ami mindezt egyszerre tudja. én nem találtam, legalábbis egyszerűt nem (memóriabővített router nem jött össze, de az se bírta volna ennyire, erre feltettem egy normál linuxot, amit tudok kezelni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Revolut
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest