- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
Akkor mondjuk úgy, hogy félig konzervatív
Acer 3820TG laptopon Win7 alatt egyfolytában előjött, gyakorlatilag használhatatlan volt. (Legelőször hasznaltauto.hu-nál, de később számos helyen)
Chrome se volt mindig zökkenőmentes nálam, bár a Gmailes hibát még nem tapasztaltam volt egy időszak, amikor a flash player egyfolytában befagyott a saját lapotopomon és gyakorlatilag resetelni kellett a gépemet. Na akkor visszaszoktam Firefoxra, de egy-két frissítésre rá visszatértem, mert egyszerűen nekem jobban feküdt. Szerencsére a hiba is javítva lett.
Nyilván mindenkinél megeshetnek hibák nem is ez a gond, de azért javíthatnák hamarabb is.
(#134) KAMI/ACEMCP: köszönöm, de béta verziókkal nem élek, majd ha hivatalos lesz
-
t-bali3
senior tag
A helyzet az, hogy régóta használok Chrome-ot és a barátnőm elég konzervatív számítógépes dolgokban, így hiába bizonygattam neki, hogy gyorsabb és kényelmesebb lenne a Chrome csak nem akarta, még kipróbálni sem. Ez a bug pont jól jött ilyen szempontból, ezért örülök.
Egy hónap múlva ha javítják a bugot megkérdezem tőle melyik tetszik jobban és akkor eldönti majd hogyan tovább...Lehet, hogy furcsa, de egyeseknek csak ilyen élet jutott, nem lehet mindenki James Bond, ne adj Isten Malachi...
-
t-bali3
senior tag
Iszonyatosan gáz! Én eddig is Chrome-ot használtam, barátnőm ragaszkodott a Firefoxhoz, idáig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest