- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
Tetszik ahogy kifigurázod az írásomat.
Szívesen folytatnám még veled az eszmecserét, de én leírtam mind azt, amit szerettem volna, így nincs hova folytassam tovább.
Talán legközelebb egy másik hír alatt.Kérdésedre válaszolva:
Destiny, Fortnite, Division, R6 Siege, TR részek, Elite Dangerous, FH3-4, Yakuza, Nier, Nioh, Resident Evil és még megannyi más cím, nem kérdeztem mindegyiknél meg hogy héé hány FPSel fut. -
blountex
senior tag
Látom nem értesz. Én tényeken alapuló dolgokat írok le, tehát tudom miről beszélek.
Ha el hiszed ha nem akkor is tudom mire képes a gtx 970 kártya, ismerősöm cyberpunkig pont ilyet használt. Amin igazán meglepődtem, hogy nem fogyott ki a 3,5Gb Vramból, pedig nálam jóval többet mutatott a játék (5-6gb között).... ezért
nem voltak akadások nála sem.
Mint ahogy fentebb is írtam teljesítményre megegyezik az általam írt rx580al (talán nagyon picivel jobb lehet teszteken), csak amd kártyában több a vram. Engem nem érdekel milyen névvel dobálóznak, polaris vagy maxvell ha a kettő közel közel ugyan azt a szintet hozza.
És ez nem csak CP esetére volt igaz, több játékot is leteszteltünk évek során.
Azóta ő váltott gtx 1080 Ti-re, már hatalmas a kettő közti különbség. -
blountex
senior tag
Azzal vagyok tisztában, hogy követem a napi IT híreket, hogy képbe legyek azzal, hogyan alakul a piac melyik gyártó mivel áll elő.
Legutóbb a Cyberpunkot teszteltem, ott éreztem először hogy kicsit kevés a vga (médiumon így is jól elment), de merem állítani hogy más nagyobb címeknél még ekkora probléma sincs.
Következő cím nálam a Forza Horizon 5 lesz amit tesztelni fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest