Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz spirit007 #36 üzenetére

Itt-ott...ahol pl PCI-E tápkábel átalakító is van...meg molex 20/24 pines átalakító....szvsz legtöbb esetben nagyker,de póstai úton szerintem messziről ugyan,de kiskerből is elérhető.

Tök véletlen pár hete láttam,csak nem jegyeztem fel:(

PCI-E tápátalakító meg itt a ph-n is van.

62cm :R :C szép:D

Milyen típus?:D :R

Mine: thermaltake VA1000D (kék és acél házikó:))

• djyuri

őstag

válasz spirit007 #22 üzenetére

Nah te vagy az emberem:)

Mondom azé átolvasom hátha írták már:D
    Megvagy:D :C :C :C :C :C

Ha valaki olyan tápot vesz,aminek ekkora a molex kábele,akkor az nem ilyen házat vesz,ugyanis az nem két ft emlékeim szerint.
    Ha meg valaki szerver kiépítésben gondolkozik,vagy üzletszerű dvd írásban,az meg hűtött fiókokba teszi a plextor íróit,mint váci ismerősöm/munkatársam. és persze sokkal masszívabb házba....meg a szerver tápokkal neki nem volt olyannal szerencséje,amin 55 centinél hosszabb lett volna a molex kábele. A 12V-os kábelek hosszabbíthatók és ha jól emlékszem már a ATXmolex-ek is.

De amúgy átlag user megnézi és ha rájon,hogy plusz költséget jelent neki az a kábel beszerzése,avagy a táp lecserélése,akkor a gyártó igenis nagyot fog ezzel bukni.

Bár mint nagycég mindent elbír alapon ennek nem lesz utóhangja. Sőt,mint extra bent marad a "történelemben".....és venni fogják páran...főként,akik fanatikusak az "újított" cuccok megvásárlására.

UPP amúgy....

ui.: És végre elérték az 5 éves thermaltake házam magasságát:D 54cm:D:D:D Hajrá:D még 5 év és túl is növik:D

Új hozzászólás Aktív témák