- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pít
tag
Nekem nagyon tetszik...
Akik tervezték, valószínűleg úgy gondolták, hogy normális táp kerül majd bele, azok pedig elérnek addig...Vajon milyen árban lesz? Hasonló házat keresek úgyis...
-
Shim
őstag
Inkább szélesítettek volna a házon. Nekem Rebel9 van, és nem fér bele az AC Accelero S2, csak ha kiveszem a 22 centis oldalsó ventit. (Igen, 22 cm, hiába ír a gyártó 25-öt).
Táp helyét nem kellett volna bántani, viszont vízhűtéshez való lyukak berakása pirospont. -
glutamin
őstag
-
Obi-1
őstag
válasz
LordVader80 #21 üzenetére
Látod, még van mit tanulnod öreg mesteredtől.
Az Erő útjait nehéz kifürkészni, de személy szerint Sirpi értelmezésére szavazok (#17).
-
djyuri
őstag
válasz
spirit007 #36 üzenetére
Itt-ott...ahol pl PCI-E tápkábel átalakító is van...meg molex 20/24 pines átalakító....szvsz legtöbb esetben nagyker,de póstai úton szerintem messziről ugyan,de kiskerből is elérhető.
Tök véletlen pár hete láttam,csak nem jegyeztem fel
PCI-E tápátalakító meg itt a ph-n is van.
62cm
szép
Milyen típus?
Mine: thermaltake VA1000D (kék és acél házikó
-
spirit007
senior tag
Jaja ,az átlag hossz tápoknál 30-35 cm amit mindenképp toldani kell , méghozzá eléggé hosszú toldattal , hogy viszonylag "esztétikusan" nézzen ki (egyáltalán lehet olyat kapni (?) ) és ne kelljen pl. a PCI/PCI-E kártyákon keresztül húzni .
Egyébként az én 9 éves házam magasságát még nem érte el (62 cm)xuldar
csifi 420W -nak 31 cm hosszú ... ez biztos nem normális vargánya táp ugye ... -
törölt tag
Jókis ház ez. Bőven van pl hely vízhűtés beépítésére. Nekem tetcik.
-
LordVader80
őstag
válasz
Reset Elek #30 üzenetére
Kifejtenéd bővebben?
én amúgy tényleg nem voltam
-
Zájec
veterán
akinek nem kell olyan magas ház.. 2.kép
-
Reset Elek
aktív tag
válasz
LordVader80 #28 üzenetére
Látom, matekból nem vagytok valami erősek...
-
yakuza.tora
addikt
Nekem nagyon teccenek!
-
REDeath
őstag
eztse ésszerű használatra tervezték. táp+vinyók szépen megolvasztják egymást, míg a 11 5,25-ös hely felét se használják ki soha.
-
Godefroy
senior tag
Hogy hasonlít ez a Stackerre...
Jó sokat gondolkodtak a dizájnon, aztán inkább kopipészt. -
djyuri
őstag
válasz
spirit007 #22 üzenetére
Nah te vagy az emberem
Mondom azé átolvasom hátha írták már
MegvagyHa valaki olyan tápot vesz,aminek ekkora a molex kábele,akkor az nem ilyen házat vesz,ugyanis az nem két ft emlékeim szerint.
Ha meg valaki szerver kiépítésben gondolkozik,vagy üzletszerű dvd írásban,az meg hűtött fiókokba teszi a plextor íróit,mint váci ismerősöm/munkatársam. és persze sokkal masszívabb házba....meg a szerver tápokkal neki nem volt olyannal szerencséje,amin 55 centinél hosszabb lett volna a molex kábele. A 12V-os kábelek hosszabbíthatók és ha jól emlékszem már a ATXmolex-ek is.De amúgy átlag user megnézi és ha rájon,hogy plusz költséget jelent neki az a kábel beszerzése,avagy a táp lecserélése,akkor a gyártó igenis nagyot fog ezzel bukni.
Bár mint nagycég mindent elbír alapon ennek nem lesz utóhangja. Sőt,mint extra bent marad a "történelemben".....és venni fogják páran...főként,akik fanatikusak az "újított" cuccok megvásárlására.
UPP amúgy....
ui.: És végre elérték az 5 éves thermaltake házam magasságát
54cm
Hajrá
még 5 év és túl is növik
-
válasz
LordVader80 #21 üzenetére
A harmadik hiba az, hogy hiányzik egy vessző a mondatból.
Szerintem: "Ebben a mondatban, három hiba van."
Hogy a témához is csatlakozzak, szerintem tetszetős házikó. Jó nagy beltere van, lehet benne szabadon variálni.
-
spirit007
senior tag
Hehe , az senkinek sem tűnt fel ,hogy táp ATX csatija nem fog elérni az alaplap foglalatáig
Mivel ezt nagyrészt feülre szerelik a lapokon ... akár csak az ATX_12V -t . -
Kombat
őstag
válasz
Gábor vitéz #19 üzenetére
"(feltéve ha alsó ventis)" - minden tápnak az alján van a venti (kivéve amelyiken hátul), csak a szerelés lehet fordított!
Ebbe a házba ventivel felfelé lehet beszerelni a tápot!
(A winyókeretek lyukacsosak!) -
Gábor vitéz
tag
Nem tudom milyen a kialakítása a hdd keretek felső részének, de ha lyukacsos, akkor pont jóhelyen van a táp (feltéve ha alsó ventis) mivel átszívja a vinyó(ko)n a levegőt. És ez a levegő jöhet kintről mivel pont ott van oldalt egy szép nagy szellőző rács. Még jobb lenne ha élére állítva lennének a vinyók akkor könnyebben áramlana át közöttük az ájer...
Szerintem ez egy okos házikó (bár nem túl szép és inkább 2 eSATA lenne elöl plusszban...), ha jó áron lesz kapható mindenképp érdemes számításba venni.
-
Ribi
nagyúr
Akkor most mindenkinek elarulom a titkot. A tapot fejjel lefele kell beszerelni.
Ha nektek eszetekbejut ez a trivialis dolog szerintetek a haz gyartojanak nem
A csavar helyeket nezzetek meg.
utoirat: 1.2.3. problema megoldva. -
Ez nem értelmes ár? Mondjuk csak két usb-eszközt tudsz rátenni (ilyenem van), viszont mivel a monitorra is fér nálam 4, ezért már kb. mindegy, hogy a gép hátuljához nehezen férek hozzá.
Mod: és a 3 hibáról annyit, hogy a 3. hiba az, hogy a mondat nem igaz, mert csak 2 hiba van benne. De ha ez a 3. hiba, akkor tényleg 3 hiba van benne, vagyis a 3. hiba nem is hiba, tehát csak 2 hiba van benne... És itt fontos, hogy az ember ne gondolja tovább, mert lefagy.
-
harry
veterán
válasz
LordVader80 #14 üzenetére
Szerintem meg az, hogy 3 van írva, és nem 'három'. De ez végülis ténylega topichoz tartozik
-
glutamin
őstag
válasz
LordVader80 #14 üzenetére
Az a harmadik hiba hogy csak 2 hiba van nem pedig három
-
Daert
őstag
Szerintem a fronton elhelyezett USB portok még mindíg szerencsésebbek mint az oldalt elhelyezettek.
Ami számomra nem világos a képek alapján az az,hogy mennyire magasan helyezkedik el az alaplap.Tehát nagyméretű pl. alaplapról lelógó CPU cooler esetén van-e hely(1-2cm?) a lap és a ház teteje közt? -
glutamin
őstag
-
Obi-1
őstag
Ártól függően alternatíva lehet a CM-690 ellenében. Számomra az USB portok elhelyezése most sem szerencsés.
-
xuldar
addikt
A 3. ponttal az a baj, hogy a táp mindenképpen a házból szívja be a levegőt, nincs külön légcsatornája, mint a hasonló elrendezésű házakban, így kb. tök mindegy, hogy alul vagy felül van. Szerintem ez így ebben a formában csak felesleges "dizájnkodás", divatosak akarnak lenni az alulra helyezett táppal.
-
Kombat
őstag
Szerintem egyébként nagyon jó az elrendezése, mert:
1, Ha felül van a táp akkor felfűti a proci -> ez nem jó!
2, Ha alul van a táp akkor sokak szerint sok port szív be -> ez sem nem jó!
3, Ha valaki úgygondolja, hogy a winyó felfűtené a tápot, akkor rakhatja 5.25"-os helyre "átalakítóval" - van elég hely!! -
Daert
őstag
Nekem tetszik,nem gondolnám hogy fontos a táp alá tenni a wincsit-ket,máshol is elférnek.Engem a minősége,az ára és az érdekelne hogy pontosan milyen kütyük vannak még hozzá: felfogatósín,csavar....stb.
Örültem volna ha letesztelik.
Lehet fucsa ízlésem van de nekem a CM Ammo is bejött,bár picinek találtam.De ez itt fent nagy -
cannibal
senior tag
Ők legalább ujítottak vmit
Nem egy hagyományos cucc
-
xuldar
addikt
Szerintem, ha már alulra tették a tápot, hogy a proci ne fűtse, akkor hülyeség benyomni alá a winchestereket. Ha viszont sok winyót tesz bele az ember, mert valamilyen fájlszervernek használná, akkor meg úgyse mellette ül, így a zajcsökkentés felesleges.
Valaki elmagyarázná nekem, mi a jó ebben a házban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest