Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
Eddig azt hittem hogy neked megy az értő olvasás...de nem. Viszont jó kedvem van, elmagyarázom neked
Előzmény: "számomra mindig is érthetetlen volt az apple watch sikere: ronda és drága."
Reakció: "Számomra meg az érthetetlen hogy egyes emberek egy termék sikerességét a saját preferenciájuk alapján próbálják megérteni."
Erre jöttél te: "Az előbb kifogásoltad a saját preferencia alapján való ítélkezést, erre tessék, most te hozod elő."
és remekül félreértelmezel és kiragadsz dolgokat, más dolgokon meg átsiklasz. Például ezen:
"Az Amazfit termékek meg tök jó órák és aktivitás követők (ha rendesen működnek), de ebben kb. kimerült a tudásuk. ... Nekem is volt Bip, 4 évig használtam, de egy idő után rohadt idegesítő volt"
Ez a mondat valahogy nem fér össze az ítélkezéssel...Volt egy állandó tapasztalatom ami miatt lecseréltem. Szóval ezzel most lukra futottálA non plusz ultra meg ez: "Mást meg az idegesít, hogy a telefonja mellett már az órája is minden sz.rért csipog."
Egyrészt nem értem hogy akit idegesít az minek venne okosórát (mintha kabriót vennél mikor idegesít a menetszél zaja...) másrészt a rosszkor / duplán csipog vs mindig csipog szembeállítás sem jön át. Ha gondolod kifejtheted, mert érdekel a véleményed.
A záró mondataidból meg egyértelműen kiderül hogy az okosóra használatától maximálisan elhatárolódsz, megkérdőjelezed a puszta létezésüket, sőt mi több kiröhögöd / elítéled azt aki megelégedve használja
. Hidd el, van élet a beszűkült IT-s világodon kívül is és rengeteg dologra jó az okos telefon (igen, még egy iPhone is) és az okosóra is
.
-
Cilindrik
aktív tag
Írásod alapján megkérdezném hogy te vagy az ismeretségi körödben bárki használta e már huzamosabb ideig azt a terméket amit itt fikázol?
Nekem van használom, szeretem de probálom kritikusan szemlélni.Pl. az akuidő valóban fel van áldozva a funkcionalitás oltárán de lehet választani félokos huawei órákat is jóval kevesebb "okos" tudással.
Igen teljesen igaz hogy nem a legszebb óra a piacon én is idegenkedtem az elején, de a négyzetes forma funkcionális előnyei, a vezérlőgombok kb minden ilyen ellenzérzést elhesegetett. Volt samsung órám még lünettával ami baromi jó volt mint kezelőszerv csak az órán alíg lehetett látni valamit a kör alakja miatt pedig kb akkora volt mint a mostani órám.
Igen pici, egérkijelző, de nem is azért van hogy ezen olvass el több oldalas mail-eket.
Viszont szinte minden fontosabb és kevésbé fontosabb app-nak van órás változata-kapcsolata, nem azzal szúrják ki a szemed hogy van kismillió számlap, minden app "interaktív" mindenre tudsz válaszolni/visszajelezni és még sorolhatnám a jóságokat amit OKOSÓRAKÉNT tud. A fizetés egyszerűségét és mókolásmentességét már meg sem említem.Majd egyszer valaki biztos fog készíteni egy szép órát ami ötvözi a huawei-ek szépségét garminok üzemidejével, apple-ők tudásával de ez még odébb van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Védőtokok és renderképek árulkodnak az Apple Watch atlétáknak szánt Pro modelljéről a holnapi bemutató előtt.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Subaru topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lightyear - befektetési app
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest