Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• weberzolee

aktív tag

válasz Shyciii #8 üzenetére

Eddig azt hittem hogy neked megy az értő olvasás...de nem. Viszont jó kedvem van, elmagyarázom neked :)

Előzmény: "számomra mindig is érthetetlen volt az apple watch sikere: ronda és drága."

Reakció: "Számomra meg az érthetetlen hogy egyes emberek egy termék sikerességét a saját preferenciájuk alapján próbálják megérteni."

Erre jöttél te: "Az előbb kifogásoltad a saját preferencia alapján való ítélkezést, erre tessék, most te hozod elő."

és remekül félreértelmezel és kiragadsz dolgokat, más dolgokon meg átsiklasz. Például ezen:

"Az Amazfit termékek meg tök jó órák és aktivitás követők (ha rendesen működnek), de ebben kb. kimerült a tudásuk. ... Nekem is volt Bip, 4 évig használtam, de egy idő után rohadt idegesítő volt"

Ez a mondat valahogy nem fér össze az ítélkezéssel...Volt egy állandó tapasztalatom ami miatt lecseréltem. Szóval ezzel most lukra futottál :)

A non plusz ultra meg ez: "Mást meg az idegesít, hogy a telefonja mellett már az órája is minden sz.rért csipog."

Egyrészt nem értem hogy akit idegesít az minek venne okosórát (mintha kabriót vennél mikor idegesít a menetszél zaja...) másrészt a rosszkor / duplán csipog vs mindig csipog szembeállítás sem jön át. Ha gondolod kifejtheted, mert érdekel a véleményed.

A záró mondataidból meg egyértelműen kiderül hogy az okosóra használatától maximálisan elhatárolódsz, megkérdőjelezed a puszta létezésüket, sőt mi több kiröhögöd / elítéled azt aki megelégedve használja :(. Hidd el, van élet a beszűkült IT-s világodon kívül is és rengeteg dologra jó az okos telefon (igen, még egy iPhone is) és az okosóra is ;).

• Cilindrik

aktív tag

válasz Shyciii #8 üzenetére

Írásod alapján megkérdezném hogy te vagy az ismeretségi körödben bárki használta e már huzamosabb ideig azt a terméket amit itt fikázol?
    Nekem van használom, szeretem de probálom kritikusan szemlélni.

Pl. az akuidő valóban fel van áldozva a funkcionalitás oltárán de lehet választani félokos huawei órákat is jóval kevesebb "okos" tudással.
    Igen teljesen igaz hogy nem a legszebb óra a piacon én is idegenkedtem az elején, de a négyzetes forma funkcionális előnyei, a vezérlőgombok kb minden ilyen ellenzérzést elhesegetett. Volt samsung órám még lünettával ami baromi jó volt mint kezelőszerv csak az órán alíg lehetett látni valamit a kör alakja miatt pedig kb akkora volt mint a mostani órám.
    Igen pici, egérkijelző, de nem is azért van hogy ezen olvass el több oldalas mail-eket.
    Viszont szinte minden fontosabb és kevésbé fontosabb app-nak van órás változata-kapcsolata, nem azzal szúrják ki a szemed hogy van kismillió számlap, minden app "interaktív" mindenre tudsz válaszolni/visszajelezni és még sorolhatnám a jóságokat amit OKOSÓRAKÉNT tud. A fizetés egyszerűségét és mókolásmentességét már meg sem említem.

Majd egyszer valaki biztos fog készíteni egy szép órát ami ötvözi a huawei-ek szépségét garminok üzemidejével, apple-ők tudásával de ez még odébb van.

Új hozzászólás Aktív témák