- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz 7Heads Drago #34 üzenetére
Szerintem zavaróan nagy már így is az összes tepsi. iPhone 7-et használok, de már ez is kényelmetlen kategória a 4.7"-es kijelzővel. Nyilvánvaló, hogy tovább kéne növelni a 6.1"-es Xr kijelzőméretét... Majd növesztek 2x akkora kezet is mellé.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz 7Heads Drago #32 üzenetére
Így is a legvastagabb iPhone az Xr (8.3mm). Nincs hova növelni már.
-
Noukoum
veterán
válasz 7Heads Drago #27 üzenetére
És a növelt élettartam kinek az érdeke? Hát nem az Apple-é.
28#-as már az iPhone-ok is vastagok, férne abba több hidd el.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
r3dsnake
nagyúr
válasz 7Heads Drago #27 üzenetére
Mégis hova tennének, ha nem fér?
-
Rinocerosz
őstag
válasz 7Heads Drago #18 üzenetére
Ezzel csak azt akartam, hogy lehet az iphone így napközben mikor nem használod csak 1-2% merül még az android gyártótól függően 4-10% is merülhet.
-
Rinocerosz
őstag
válasz 7Heads Drago #16 üzenetére
Na meg találtam ebben a videóban úgy kezdi, hogy 8 órát készenléti időben hagyja és nézd meg mennyit merültek. [link]
Igazán jó teszt az lenne ha elindítanának 1 appot mondjuk 1 óraára aztán pihenő üzemód és utána megnézni melyik mennyi fogyasztott mert 1 huzamban nem igen használunk teelfont 6-7 óráig
-
Rinocerosz
őstag
válasz 7Heads Drago #9 üzenetére
Hmm.. érdekes én másik tesztet néztem mert nekem s9+ van és akkor mikor ki adták arra voltam kináncsi, hogy az enyémhez képest mit bír. [link]
Itt meg ügye elég szépen meg verte még a note 9 et is.
Mondjuk hozzá tenném, hogy ez a 6 óra x idő az s9+ nak elég sok ennyit távolról sem bír ha használva van tapasztalataim szerint inkább 4-5 óra...lehet a készenlét miatt.
De ha az Iphone tényleg nem fogyaszt készenléti időben akkor az ott látott eredmény ügye valós de andriodnál elég sok elmegy akkor is ha nem használod sajnos.De az apple se nagyon törekszik...ahogy írtad is egy 3500mAh aksival azért oda csapnának.
Az egyetlen nagy érv az apple mellet a IOS szerinem az jobb mint az android... de hát ilyen árak mellett... egyszerűen amikor az s9+ vettem 200 ezerért akkor a Iphone X 300 ezer volt..legalább az 1 éves lészülékeik árát egy picit jobban megvághatnák. -
nozs23
addikt
válasz 7Heads Drago #9 üzenetére
De azért kétlem hogy 4000-essel felveszi a versenyt.
Pedig de. De amúgy más az iPhone akku kezelése, mint a droidoké. A droid a semmitől is merül, míg az iPhone nem, viszont folyamatos használat mellett lehet jobban kijön egy droid. Felhasználótól függ, ezekből a tesztekből nem derül ki minden. -
-Skylake-
addikt
válasz 7Heads Drago #2 üzenetére
-
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Rinocerosz
őstag
Mondjuk az XR-nek a legjobb az üzemideje tudomásom szerint az iPhonok között és ahogy én nézegettem 1-2 videót úgy láttam, hogy nem sok telefon van ami elveri üzemidőben. Ha ezt így meg tudják csinálni, hogy 2900mAh valamennyi akkumlátorral hozzák a 4000mAh s androidos telefonok üzemidejét az elég jó.
Szóval ez a 5% nem sok de az új procival valószínűleg elég lesz a konkurencia ellen. Ha még a készenléti időt is vesszük akkor az nem annyira rossz de szerintem naponta ezt is kell tölteni.
-
r3dsnake
nagyúr
Az Xr így is üzemidő bajnok. Ha ehhez egy kicsit nagyobb telep, és kisebb fogyasztású chip társul, bőven elég fejlődés.
-
gattolino
senior tag
Pedig a tavalyi XR is nagyon jó üzemidőt produkál. 10 óra SOT, ezzel szerintem nagyot fognak gurítani. Ha Iphone-t vennék, akkor ezt preferálnám, mert valamivel olcsóbb mint a többi XS, XS Max
Vivo X90 Pro Plus
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- További aktív témák...