Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Ha ezt így meg tudják csinálni, hogy 2900mAh valamennyi akkumlátorral hozzák a 4000mAh s androidos telefonok üzemidejét az elég jó. [link] [link]
Lehet hogy én néztem el, de én ezt máshogy értelmezem. Persze simán lehet, hogy lestrapált akkusat használtak a tesztre.
Illetve nyilván az se mindegy hogy mi megy rajta a legtöbbet: videó, böngésző, játék.... De azért kétlem hogy 4000-essel felveszi a versenyt.
Pont ezért mondom azt hogy pl egy 3500 akkuval már simán lehetne az elejében. Én nem spóroltam volna ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Illetve nyilván az se mindegy hogy mi megy rajta a legtöbbet: videó, böngésző, játék.... De azért kétlem hogy 4000-essel felveszi a versenyt.