Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Picard

csendes tag

válasz rudi #69 üzenetére

Én is tartok előadásokat. Pont emiatt vettem 17"-os notebookot. Általában szemben állok a hallgatósággal, a kivetített kép mögöttem van, a notebook pedig előttem és sokszor jól esik lesni a notebookról, hogy éppen mi jön, így nem kell mindíg hátra fordulnom és megnézni hol is tartok, mert néha eltévedek bevallom. De ez titok :)
    Továbbá sokszor alszok szállodában, és ott nézek filmet a 17"-os notebookról, ugye erre megint nem lenne jó egy 12"-os, a játékkal ugyanígy vagyok. Ebből is látszik nem sokat vagyok otthon, mégis egy 17"-os notebookot vettem.
    Nekem is van otthon tv, rendes aszatli gép és egy 15,4"-os notebook.
    Játékra tényleg jobb az asztali, de ha többszázezer forintot kiadok egy notebookért nem integrált vidkártyásat fogok venni. Ezt még azoknak sem ajánlom aki nem játszik soha, talán egyedül azoknak jó akik mondjuk utazás közben filmet akarnak nézni a vonatot, mert az integrált vga nem fogyaszt annyit (nem tudom érdemes-e a mai közbiztonság mellett).
    Jókat röhögök az olyan gépeken, amit 400 000 körül adnak és van benne egy intel integrált nyavaja.

"Lényeg a lényeg: mindenkinek mások az igélyei, más elégíti ki őket, ezt célszerű tolerálni."
    Ez teljesen igaz, ezért ne szidja senki a 17"-os notebookokat, mert a legtöbb esetben ez a legjobb megoldás.

Ezt t72killer-nek válaszoltam. Bocs rudi.

• Picard

csendes tag

Nem értelek titeket. Ti tényleg olyan nyomorék, elkényesedett pesti suhancok vagytok akik nem bírnak el egy 3,3 kg-os notebookot? Komolyan mondom ez szégyen. Lányok vagytok mind, vagy mi van veletek?
    Nekem egy ugyanilyen kinézetű L735X-em van, ez egy GeForce 7600 Go-val felszerelt változat de ugyanígy néz ki. Nekem a billentyűzet tökéletes, el nem cserélném a numpadot semmire. Én naponta hordozom és nem esik nehezemre. Cserében játszhatok, filmet nézhetek, szövegszerkeszthetek rajta és nem vakulok meg a kis kijelző miatt. Ezt meg lehet csinálni egy 12 colossal? Nem, mert azzal nem lehet játszani, mert nincs benne ilyen videókártya, vagy ha van is akkor kétszer annyiba kerül mint ez, pedig fele akkora. Filmet nem lehet nézni rajta csak, ha az öledben van... és még sorolhatnám.
    Komolyan mondom nem értelek titeket 3,3 kg. Ez nektek olyan nehéz? Járjatok konditerembe szerintem.

A cikk amúgy nagyon jó lett.

Új hozzászólás Aktív témák