- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picard
csendes tag
Én is tartok előadásokat. Pont emiatt vettem 17"-os notebookot. Általában szemben állok a hallgatósággal, a kivetített kép mögöttem van, a notebook pedig előttem és sokszor jól esik lesni a notebookról, hogy éppen mi jön, így nem kell mindíg hátra fordulnom és megnézni hol is tartok, mert néha eltévedek bevallom. De ez titok
Továbbá sokszor alszok szállodában, és ott nézek filmet a 17"-os notebookról, ugye erre megint nem lenne jó egy 12"-os, a játékkal ugyanígy vagyok. Ebből is látszik nem sokat vagyok otthon, mégis egy 17"-os notebookot vettem.
Nekem is van otthon tv, rendes aszatli gép és egy 15,4"-os notebook.
Játékra tényleg jobb az asztali, de ha többszázezer forintot kiadok egy notebookért nem integrált vidkártyásat fogok venni. Ezt még azoknak sem ajánlom aki nem játszik soha, talán egyedül azoknak jó akik mondjuk utazás közben filmet akarnak nézni a vonatot, mert az integrált vga nem fogyaszt annyit (nem tudom érdemes-e a mai közbiztonság mellett).
Jókat röhögök az olyan gépeken, amit 400 000 körül adnak és van benne egy intel integrált nyavaja."Lényeg a lényeg: mindenkinek mások az igélyei, más elégíti ki őket, ezt célszerű tolerálni."
Ez teljesen igaz, ezért ne szidja senki a 17"-os notebookokat, mert a legtöbb esetben ez a legjobb megoldás.Ezt t72killer-nek válaszoltam. Bocs rudi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 g5 i7/32 GB/ 1TB/ Nvidia Quadro P2000
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest