- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujvszabi
csendes tag
GTA3 kiváló androidon valamint tudom a PES 2012 (Pro Evolution Soccer) nincs fent google playen de netről le lehet szedni ès egész jó port lett belőle. Most karácsonykor adta ki a Gameloft a Brothers inArms 3-mat androidra és nagyon jó a játékélménye.Bőven hozza azt amit a Nintendo DSI-men is a korábbi (BiA2).
-
válasz
Applefun01 #55 üzenetére
De androidra nincs WOT...
-
válasz
jonnyjoker01 #56 üzenetére
Ez biztos nekem szántad?
Nem igazán értem...
-
Régen Pc-én imádtam az X-comot. Hatalmas game volt
Szerintem az utsó kettőre rá is startolok remélem az lg g pad 8.3 elég lesz az X-comhoz...
Ja és köszi az infót!! -
Dr. Mózes
aktív tag
Egy évvel ezelőtt jelentették be az első vízhűtéses okostelefon. Tehát a hűtést meg lehetne oldani, de költséghatékonyabb levenni az órajelet.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
blade zte #46 üzenetére
Nem a hardver rossz, hanem nagyon felgyorsult a mobilpiac fejlődése, egy csúcskategóriás telefon fél, max egy évig őrzi meg vezető pozícióját. PSP megjelenése után a legnagyobb újítás egy-egy telefonban a kamera fejlődése meg a méret csökkenése volt, míg ma kap kétszer annyi processzormagot meg még egy GB memóriát.
-
blade zte
őstag
" szigorúan csak Sony telefonra letölthető"
Lefordítom: 2 hétig csak sony telefonokra tölthető.Elég érdekes döntés volt arm platformra kiadni a hordozható konzoluk, szerintem egy konzolnak túl gyorsan öregedő platformot választottak.Egy psp ilyen korában még bőven csúcsnak számított hordozható eszközök között.
Helyesbítsél, széltében-hosszában kenterbe verik hardveres téren a ps vitát a mai csúcstelók. már csak normális játékokra, és épeszű optimalizálásra van szükség.
Az iphone viszont az én szememben biztos fölveszi a versenyt egy hordozható konzollal lassacskán, egy-egy kontrolleres kiegészítővel. Ott vannak már játékok, amiket nem kell a föld mélyéről előkeríteni a play áruház sok toplistás kacatja közül. Persze van vagy 200000ft különbség a 2 eszköz között.
-
Prevent
aktív tag
Ugye van a PS Vita. PowerVR SGX 543MP4+ grafikus gyorsítóval. Emellé társul 512 Mb RAM.És van rá Uncharted Golden Abyss meg Assassin's Creed Libero'.(Itt most a minőség számít). Nyugodtan a mai csúcsmobilokra is jöhetnének ilyen játékok. Azis egy tény, hogy Vita csak qHD de szerintem a mai erős mobilos GPU-k elverik a Vitáét.
A Sony pl. kiadhatna olyan okostelefont ami direkt játékok "fogyasztására" készült mondjuk előre telepítve egy God Of War-ral meg egy Uncharted-el(Amik csak mobilon vannak). Persze szigorúan csak Sony telefonra letölthető
Nem lenne hülye megoldás ha elkezdenének ebben is gondolkodni ha már lassan a Vita is kukába kerűl. -
Darth_Revan
veterán
Totál váratlanul ma megjelent a 2001-es Z Steel Soldiers PC játék portja Androidos Tegra készülékekre, feljavított grafikával! [link]
-
Prevent
aktív tag
válasz
Darth_Revan #35 üzenetére
Nekem 480*800-as felbontáson mindent minimumra véve 40-50 FPS-sel futott. C2D E8400, 4 Gb DDR2, 6450 1 Gb DDR3
Csak ezért érdekelt.
Várom már telefonra a GTA V-öt
3-4 év és szedhető Playről szerintem
-
Kansas
addikt
Nah, kaptam választ a kiadótól:
"Hi,
I'm sorry but there have been issues with XCOM running on nexus 7 devices. We are looking into the reason behind this and will keep our customers posted on the progress of this. You can stay posted by checking our website for updates on this issue.
Kind regards
Derek S
2K Support"Szóval szarakszik náluk a játék Nexus7-en, dolgoznak rajta.
A semminél jobb, halvány remény van, hogy előbb-utóbb a tableten is elindul a progi... -
Prevent
aktív tag
Egy Bioshock Infinite-hez elég lenne egy Snapdragon 805 , 3 Gb Rammal, Adreno 420-as grafikai gyorsítóval kb?
-
pulcsi
tag
válasz
vidékiürge #3 üzenetére
Heroes nagyon jó lett, nagyon nagyon jóó
-
Iron Force. Az egyik legjobb multis játék szerintem. [link]
Aki szereti a tankokat, próbálja ki! -
Kansas
addikt
Nem, sajnos ez a kiadó hibája és nem a platformé - mindkét eszközön Android 4.4.4 van, körülbelül hasonló HW paraméterekkel(Snapdragon 400 vs. Tegra 3... na jó, a Tegra kicsit erősebb) a telón megy, a tableten nem.
A korábban linkelt kiadói nyilatkozat szerint csak az újabb Nexus 7-en megy... én a Google üzletpolitikáját gyanítom mögötte, szvsz így kényszerítik ki az elavulást.
Nem mintha PC-n vagy konzolon ne lenne ilyen, de akkor is bosszantó, mert azokon az ember legalább tudja előre...No mindegy, nyitottam rá support case-t, hogy magyarázzák már meg... várom a marketing BS-t.
-
Csapoati
nagyúr
Off, de ajanlanam a Rayman futkosos jatekokat. Most akcios mindketto, ketszazakarhany Ft-ert nagyon jok es hangulatosak.
-
Kansas
addikt
Hmmm, megvettem az X-COM-ot, erre nem hajlandó települni a 2012-es Nexus7-emre, mondván nincs benne elég RAM(1.5 GB kéne neki, 1 van)... Érdekes módon a Moto G-mre simán felment és fut rajta, pedig abban is csak 1 GB RAM van...
Most játszhatom 7" helyett 4.5"-on... -
blade zte
őstag
Emberek van itt 1-2 dolog amiről szó sem esik.
A telefonos gameléshez például ott a moga pro. Aki ki akarja vele váltani a ps vitát, annak elengedhetetlen kellék eme eszköz. Teljes kontroller és még mellé extra akksi is van benne.
Valamint itt van az emulátorok tömkelege. Közöttük a ppsspp-n a psp játékok a telefonod felbontásán is lehetnek akár emulálva, és 1-2 játéknál már teljesen használható állapotban van, mint a wipeout pulse, meg a mortal kombat unchained, nomeg sok játék gyorsan fut, csak grafikai hibák kijavítására kell már várni. Persze ez is mogával a legjobb, de a mortal kombat számomra nagyon de nagyon jól kezelhetőnek mutatkozott érintőn is.
-
Van két unokatestvérem akiknek van egy-egy fia, és az egyikuk tableten, a másikuk galax youngon, úgy tolja a minecraftot, ahogy én sose fogom... (12,14 évesek, én 23...) DE Legalább egy igen kreatív, és agyalós játék... (bár az egyikük a Dead Space-t is tolja illegálban
-
dgabor80
tag
Van valami androidos akciókat összegyűjtő oldal,
ahol vadászhatók, hogy esetleg melyik van épp best buy árfekvésben? -
Csapoati
nagyúr
-
Lomha 8V
addikt
-
nagash
senior tag
Baldur's Gate-et én android stick-en nyomom 40"-on. Egérrel is elmegy, de billentyúzetet is támogat, szóval mintha PC-n tolnám.
X-Com-al az a baj, hogy az egérre sokkal többet kell kattogtatni, mint PC-n, de akár az is megy.
Én inkább ebbe az irányba mentem. Droid-PC és kontroller, bill+egér.
-
-
Mister_X
nagyúr
iOS platformra is várhatóak tesztek vagy csak Android és WP? Minden ott szokott megjelenni elsőnek (pl. most a WoT: Blitz).
-
Lomha 8V
addikt
Én a Carmageddon-t imádom androidon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #12 üzenetére
De az csak Shield-re van nem?
-
Darth_Revan
veterán
Azert a HL2 es Portal port se kutya...
-
Xaels
félisten
Ez a játék stílusától nagyban függ. A körökre osztott játékok mint az X-Com nagyon jól játszhatóak, vagy egyes RPG-k is ahol meg lehet állítani a harcot. Ezen felül szerintem még a klasszikus 2D platformerek, repülős(istennek sem jut eszembe most a neve) játékok jól kezelhetőek komtroller nélkül is.
Egyébként én is pont most akartam elindítani egy blogsorozatot az Androidos játékokról.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vidékiürge #3 üzenetére
A cikk a natív játékról szól.
-
saelin
veterán
Nekem a shadowrun tetszett eddig a portok közül a legjobban. Egy hétvégét eltöltöttem vele.
-
csaabz
őstag
Klassz kezdeményezés! Szivesen olvasok mobilos játékokról gyakrabban
-
Norb€€€
aktív tag
Azért a GTA portok mellett se menjünk el. Főleg a San Andreas. Hihetetlen, hogy tíz éve egy csúcskategóriás gép kellett, hogy elfuttassa, most pedig pár colon elfér. Emlékszem az ilyen régi Youtubeos fake videkra, ahol N95-ön meg Iphone 3g-n "tolták"
-
vidékiürge
tag
És ott van még a Transport Tycoon portja, a Dune2 portja és valami Heroes 3 kezdeményezés is van már... Igaz ezek emulátorosok, de a végeredmény szempontjából szinte mindegy, fut és lehet játszani
-
Ezt én is így gondoltam, de aztán távolsági buszon láttam hogyan tolja egy kb. 12 éves kissrác mobilon a Minecraft-ot... hát leesett az állam, én csak bill+egér kombóval tudok úgy fps-t játszani...
Egyébként ja, jók ezek a portok, mobil windows 8.1-re is jöhetne több belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- Anime filmek és sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest