- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Nah, kaptam választ a kiadótól:
"Hi,
I'm sorry but there have been issues with XCOM running on nexus 7 devices. We are looking into the reason behind this and will keep our customers posted on the progress of this. You can stay posted by checking our website for updates on this issue.
Kind regards
Derek S
2K Support"Szóval szarakszik náluk a játék Nexus7-en, dolgoznak rajta.
A semminél jobb, halvány remény van, hogy előbb-utóbb a tableten is elindul a progi... -
Kansas
addikt
Nem, sajnos ez a kiadó hibája és nem a platformé - mindkét eszközön Android 4.4.4 van, körülbelül hasonló HW paraméterekkel(Snapdragon 400 vs. Tegra 3... na jó, a Tegra kicsit erősebb) a telón megy, a tableten nem.
A korábban linkelt kiadói nyilatkozat szerint csak az újabb Nexus 7-en megy... én a Google üzletpolitikáját gyanítom mögötte, szvsz így kényszerítik ki az elavulást.
Nem mintha PC-n vagy konzolon ne lenne ilyen, de akkor is bosszantó, mert azokon az ember legalább tudja előre...No mindegy, nyitottam rá support case-t, hogy magyarázzák már meg... várom a marketing BS-t.
-
Kansas
addikt
Hmmm, megvettem az X-COM-ot, erre nem hajlandó települni a 2012-es Nexus7-emre, mondván nincs benne elég RAM(1.5 GB kéne neki, 1 van)... Érdekes módon a Moto G-mre simán felment és fut rajta, pedig abban is csak 1 GB RAM van...
Most játszhatom 7" helyett 4.5"-on...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- RTX5070Ti/ Ryzen7 8700F/ Asus PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD
- CANON EOS-1D X MARK III - újszerű - ~62k expo
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest