Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheSaint

aktív tag

válasz Lami66 #12 üzenetére

Én megadtam az esélyt, de nálam ez kuka kategória amit a TCL művelt ezzel a gugli rendszerrel és nem az a baj pl. hogy lassú, hanem, hogy kiszámíthatatlanul lassú és olykor teljesen megfagy, szerencsétlen Tizen 2.4 legalább egységesen volt lassú, de nem az hogy másodpercekre leáll minden.... Az egyéb agybajok, pl: filmeket rosszul illeszti a gyári lejátszó, egyes funkciók bekapcsolás érdekes eredmény hoz (pl. VRR+Game mode+120Hz), a frissítésekkel történő játszadozás, ja és fali tartóra ne nagyon tegyük mert úgy feszül az egész, hogy a kijelzője befoltosodik (amúgy is igen eltérő ki milyen panellal kapja akkorák a szórások...)... Szóval egy újabb Samu lett belőle inkább, bedugtam és működik.

• TheSaint

aktív tag

Sose tudtam hova tenni ezeket a TCL TV-ket, amik amúgy nem rosszak, de mindig van sok kicsi DE. A házi CSOT paneljai elég nagy minőségi szórással készülnek, ráaggatnak valami háttérvilágítást amik szintén nem az egységességükről híresek, alátesznek valami abszolút low end SOC-ot és megfejelik ezzel a gugli rendszerrel. Nekem ez a sok kicsi dolog jobban összeadódott mint a legótvarabb Tizen rendszer is volt (2.4....). Talán kiforrja magát, bár nem látszik ,hogy sok energiát feccölne bele a TCL, ha legalább a rendszert kisimítaná a többi apróság nem lenne annyira szembetűnő....

Új hozzászólás Aktív témák