- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
És teljesen jó az üzemidő, az akku töltés alapján tényleg akkora, mint amit rámondanak, és két napot két simmel (4G+2G) simán elmegy úgy, hogy egyébként nem nagyon nyúlok hozzá (eleve nem vagyok egy nagy telefonsimogató, ebben a méretben meg tök felesleges nagyjából bármit megpróbálni rajta, bár megy a térkép, a navi, K&H app is feltelepült, ami azt hittem, hogy nyekeregni fog stb.). Igaz, se mobilnet, se helymeghatározás nincs bekapcsolva, mert minek. Sajnos egy nagyobbacska hibája van, ami a beszédhangerő. Hiába érteni jól egyébként, amit mondanak, iszonyatosan halk a hangszórója, a fülembe kell nyomni és akkor is csak csendes környezetben használható. Az utcán még nem próbáltam, de attól tartok, hogy ott elvérzik, ami szomorú - kihangosítva ugyanez a helyzet, pedig pl. a csengetési hangerő elfogadható.
Amúgy hotspotként teljesen jól funkcionál, azt próbáltam, mert a Samsung azért nálam van, de most csak így tudok netezni rajta. Ha volna benne NFC (meg ujjlenyomatolvasó) és kellő hangerő, simán hordanám magammal mindennaposnak. Eddig mindenki nagyot nézett, akinek mutogattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest