Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
És teljesen jó az üzemidő, az akku töltés alapján tényleg akkora, mint amit rámondanak, és két napot két simmel (4G+2G) simán elmegy úgy, hogy egyébként nem nagyon nyúlok hozzá (eleve nem vagyok egy nagy telefonsimogató, ebben a méretben meg tök felesleges nagyjából bármit megpróbálni rajta, bár megy a térkép, a navi, K&H app is feltelepült, ami azt hittem, hogy nyekeregni fog stb.). Igaz, se mobilnet, se helymeghatározás nincs bekapcsolva, mert minek. Sajnos egy nagyobbacska hibája van, ami a beszédhangerő. Hiába érteni jól egyébként, amit mondanak, iszonyatosan halk a hangszórója, a fülembe kell nyomni és akkor is csak csendes környezetben használható. Az utcán még nem próbáltam, de attól tartok, hogy ott elvérzik, ami szomorú - kihangosítva ugyanez a helyzet, pedig pl. a csengetési hangerő elfogadható.
Amúgy hotspotként teljesen jól funkcionál, azt próbáltam, mert a Samsung azért nálam van, de most csak így tudok netezni rajta. Ha volna benne NFC (meg ujjlenyomatolvasó) és kellő hangerő, simán hordanám magammal mindennaposnak. Eddig mindenki nagyot nézett, akinek mutogattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest