Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dovloran

senior tag

MyAudio Tablet Series New Line X2 - Összefoglaló

A tablet specifikációit és külsejét már a tesztből láthattuk. A véleményem nagyjából egyezik a teszt megírójával! A tabletet egy multi root programmal simán lehet rootolni ez lehet Kingo, Saferoot, de még a TowelRoot is szóba jöhet. Rootolás után természetesen lehetőségeink nyílnak az olyan appok használatára, mint amilyen a Titanium Backup, a No Frills CPU-Control, az SD Maid vagy az AdAway. Lehetőség van a build.prop fájl szerkesztésére is azonban csak csínján bánjunk az új kódok hozzáadásával mivel nekem vágra már így haza a tabletet. Azok a rendszer appok amelyek eltávolítása biztosan használhatatlanná teszik a tabletet azok a "Fused Location" és a "Alkalmazás szolgáltató keresése" illetve, ha letöröljük a "Mobiladatok"-at akkor a számítógép nem fogja felismerni a tabletet. A tabletre szoftverfrissítés egyértelműen nem várható. A hivatalos oldalról le tudunk tölteni a tablethez PC szoftvert illetve a hivatalos gyári ROM-ot is ami egy 4.4.2-es android. Ha a tablet szoftveresen roncs állapotban van akkor kapcsoljuk teljesen ki és dugjuk fel a gépre miközben lenyomva tartjuk a hangerő le gombot. Persze ez előtt készítsük be a Phoenix PC Suite-ba a letöltött .img fájlt. A flashalés menetét leírja a program is. A tablettel személy szerint meg vagyok elégedve amit egy ilyen tablettől várok azt mind megkaptam persze egy alapos rootolás és kitakarítás után. A tablethez egyedi rom-okat egyáltalán nem találtam és persze meg lehet próbálkozni egy két tweak-el vagy odex/deodex-eléssel stb...de nekem pl az egyik tweak még csak fel sem települt a tabletre. CWM vagy TWRP egyedi recovery-k ről sem igazán van tudomásom bár majd, ha szükségem lesz rá talán valamit megpróbálok ügyeskedni ADB-n keresztül a gépről. Nagyjából én itt be is tudom fejezni a kis összefogalalómat. Bárkinek bármilyen kérdése van az olvassa el a tesztet illetve nyugodtan kérdezzen itt hiszen ezért van a fórum illetve privát üzeneteket is olvasok! Köszönöm szépen, ha elolvastad! :)

• Dovloran

senior tag

Ha gép előtt leszek és lesz időm akkor írok egy összefoglalót a tabletről, mert én már használom egy ideje, de addig még tesztelem.

Új hozzászólás Aktív témák