- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Azt meg hogy? Nincs is fstab? Vagy mi a difi?
Anno a grafikus sudo használata változott, amit addig megszoktam, de ez itt off lenne.
Mindegy, ha nincs ötlet arra, itt hogyan működik az auto csatolás, majd egyszer tesztelem az MX-et, ha lesz üres meghajtóm, Debian alap egyszer kísérletezéskor újrakezdte az összes meglévő torrentemet tölteni, mert rutinból csináltam a beállításokat. Úgy meg nem látom értelmét egy új rendszer kipróbálásának, ha nem ugyanazokat a lépéseket alkalmazom, mint az összes más disztrón. Kár érte, mert épp kezdett érdekelni, hogyan működnek benne a dolgok. Ha nem drágultak még nagyon az SSD-k, egyszer rendesen kipróbálom az MX-et is. Ez most kicsit rövid teszt lett.
-
Értem, köszönöm. Az értelemszerű, hogy ezt a sort így írom be, csak abban nem voltam biztos, hogy hová......
Ez zavart meg...Sajnos ez az összes disztróban rész már nem igaz mert totál másként kell egy ideje az Ubuntu alapúakban is auto csatolást szerkeszteni. De akkor lehet ebbe az egysoros fstab-ba szerkeszteni, értem. Akkor majd megoldom.
(Szóval az FSTAB tartalmi részével tisztában vagyok még mindig, azt nem tudtam, hogyan és mit szerkesszek az auto mount-hoz.)
-
-
-
zoltanz
nagyúr
-
csendes
addikt
És még ott van a Linux Mint Xfce edition is: [link], ami tényleg a "+apró programokról" szól, amik a hétköznapi használatot segítik elő, de ugyanakkor hosszú távon támogatott (LTS 2023-ig) is.
Szerintem, ha egy disztro az Ubuntu/Mint mellett labdába akar rúgni, akkor specializálódnia kell bizonyos célokra, fehasználói csoportokra. Erre szerettem volna rákérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Facebook és Messenger
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Jövedelem
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Cooler Master MK110 mechanikus RGB gamer billentyűzet
- Ryzen 5 3600 / 16GB DDR4 / 5600XT / NWMe SSD!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung galaxy watch 5 LTE 44mm 1év bolti garanciával!
- Mars Gaming MKMINI W RGB CHROMA Mechanikus Gamer Billentyűzet OUTEMU PRO brown switchekkel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest