- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt meg hogy? Nincs is fstab? Vagy mi a difi?
Anno a grafikus sudo használata változott, amit addig megszoktam, de ez itt off lenne.
Mindegy, ha nincs ötlet arra, itt hogyan működik az auto csatolás, majd egyszer tesztelem az MX-et, ha lesz üres meghajtóm, Debian alap egyszer kísérletezéskor újrakezdte az összes meglévő torrentemet tölteni, mert rutinból csináltam a beállításokat. Úgy meg nem látom értelmét egy új rendszer kipróbálásának, ha nem ugyanazokat a lépéseket alkalmazom, mint az összes más disztrón. Kár érte, mert épp kezdett érdekelni, hogyan működnek benne a dolgok. Ha nem drágultak még nagyon az SSD-k, egyszer rendesen kipróbálom az MX-et is. Ez most kicsit rövid teszt lett.
-
Értem, köszönöm. Az értelemszerű, hogy ezt a sort így írom be, csak abban nem voltam biztos, hogy hová......
Ez zavart meg...Sajnos ez az összes disztróban rész már nem igaz mert totál másként kell egy ideje az Ubuntu alapúakban is auto csatolást szerkeszteni. De akkor lehet ebbe az egysoros fstab-ba szerkeszteni, értem. Akkor majd megoldom.
(Szóval az FSTAB tartalmi részével tisztában vagyok még mindig, azt nem tudtam, hogyan és mit szerkesszek az auto mount-hoz.)
-
-
-
zoltanz
nagyúr
-
csendes
addikt
És még ott van a Linux Mint Xfce edition is: [link], ami tényleg a "+apró programokról" szól, amik a hétköznapi használatot segítik elő, de ugyanakkor hosszú távon támogatott (LTS 2023-ig) is.
Szerintem, ha egy disztro az Ubuntu/Mint mellett labdába akar rúgni, akkor specializálódnia kell bizonyos célokra, fehasználói csoportokra. Erre szerettem volna rákérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest