Új hozzászólás Aktív témák
-
Asycid
tag
Na, igen, ez a plusz akksis dolgot se értem már egy ideje. Vannak telefonokhoz ilyen, meg olyan tartozékok, hogy rádugod a telóra, és tölt, vagy arról megy. Ezek általában drágábak, mintha egy másik akkumulátort venne az ember. Ugyanilyennek érzem ezt a telefont is. Egyszerűen nem követi azt a "trendet" (hú, de útálom ezt a szót), hogy kicsi legyen, és "mindenegyben". Egyfajta visszalépésnek, elavult dolognak tartom ezt a jacketelgetést, hiszen aki mobilt vesz, annak azért kell, hogy gyorsan, bármit meg tudjon csinálni vele, amire az neki kell (fotó, egy gombnyomás, zene egy másik, és ennyi). A lényeg, hogy kíváncsi leszek, hogy fogja a közönség befogadni a készüléket.
-
Asycid
tag
erm... Én nem szeretnék trollkodni, de ennek mi értelme van? ennyi erővel a "jacket"-ek helyett nyugodtan lehet a zsebedben egy normális fényképezőgép, a kocsidban egy normális GPS, plusz reggel ha felkelsz, azért a PC-n se túl bonyolult dolog megnézni az új e-maileket, valljuk be, de ugyanennyi erővel az MP3 zenehallgatás: azért elég kicsi MP3 lejátszók is vannak már, sokkal kisebbek, és nagyobb tudásúak, mint a modu jacketjei, gondolom. Nem tudom, nekem nagyon úgy néz ki, hogy az emberek fejében ismét agymosást akarnak végezni... De nyugodtan mondjátok, ha nincs igazam, ez az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged