- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
"Vannak telefonokhoz ilyen, meg olyan tartozékok, hogy rádugod a telóra, és tölt, vagy arról megy. Ezek általában drágábbak, mintha egy másik akkumulátort venne az ember."
Ennek az oka nyilvánvalóan az, hogy univerzálisak, tehát nem csak egy készülékhez jól.
Másrészt engem érdekelne, hogy meg tudnád-e oldani az akkucserét olyan gyorsan, hogy ne legyen energiaszünetHarmadrészt nagyon sok készülékben ne lehet tápot cserélni
-
DarkByte
addikt
Én sem értem miért akkora durranás ez, mert ha már mindent külön daraboltak és muszáj cserélgetni, akkor egy idő után megunják majd az emberek és vesznek egy normális digigépet, GPS-t a kocsiba, képkeretet a nagyinak, WiFi-s mp3-mas rádiót a konyhába, stb.. avagy egy minden az egyben telefont, és akkor megint ugyanott vagyunk. Az ember alapvetően kényelmes. (csúnyábban úgy is fogalmazhatunk hogy lusta
) Mi van például ha jogging-ra úgy akarok menni hogy legyen nálam egy mp3 lejátszó, egy fényképező? Akkor cipeljek magammal két kabátot és váltogassam mindig ha meglátok valami fényképeznivalót? (Jó, tudom hogy csinálhatnak olyan kabátot amiben ez mindkettő benne van) Na mind1, nem akarok itt senkit sem lehangolni róla, de azoknál akiknél már van egy alapnak számító nem alap igény, nem biztos hogy be fog válni.
Tényleg az volna jó, ha valahogyan modulárisra csinálnák meg a dolgot, mint a PCt.. lehetne erősebb procit bele tenni, vagy az optikát cserélni, cserélni a külsőt, billentyűzet, kijelzőt, rádiós modullt, kártyaolvasót.. stb. Csak akkor nekünk az túl jó lenne, avagy nagyon drága az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest