Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
"Vannak telefonokhoz ilyen, meg olyan tartozékok, hogy rádugod a telóra, és tölt, vagy arról megy. Ezek általában drágábbak, mintha egy másik akkumulátort venne az ember."
Ennek az oka nyilvánvalóan az, hogy univerzálisak, tehát nem csak egy készülékhez jól.
Másrészt engem érdekelne, hogy meg tudnád-e oldani az akkucserét olyan gyorsan, hogy ne legyen energiaszünet
Harmadrészt nagyon sok készülékben ne lehet tápot cserélni
-
DarkByte
addikt
Én sem értem miért akkora durranás ez, mert ha már mindent külön daraboltak és muszáj cserélgetni, akkor egy idő után megunják majd az emberek és vesznek egy normális digigépet, GPS-t a kocsiba, képkeretet a nagyinak, WiFi-s mp3-mas rádiót a konyhába, stb.. avagy egy minden az egyben telefont, és akkor megint ugyanott vagyunk. Az ember alapvetően kényelmes. (csúnyábban úgy is fogalmazhatunk hogy lusta
) Mi van például ha jogging-ra úgy akarok menni hogy legyen nálam egy mp3 lejátszó, egy fényképező? Akkor cipeljek magammal két kabátot és váltogassam mindig ha meglátok valami fényképeznivalót? (Jó, tudom hogy csinálhatnak olyan kabátot amiben ez mindkettő benne van) Na mind1, nem akarok itt senkit sem lehangolni róla, de azoknál akiknél már van egy alapnak számító nem alap igény, nem biztos hogy be fog válni.Tényleg az volna jó, ha valahogyan modulárisra csinálnák meg a dolgot, mint a PCt.. lehetne erősebb procit bele tenni, vagy az optikát cserélni, cserélni a külsőt, billentyűzet, kijelzőt, rádiós modullt, kártyaolvasót.. stb. Csak akkor nekünk az túl jó lenne, avagy nagyon drága az egész.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) Mi van például ha jogging-ra úgy akarok menni hogy legyen nálam egy mp3 lejátszó, egy fényképező? Akkor cipeljek magammal két kabátot és váltogassam mindig ha meglátok valami fényképeznivalót? (Jó, tudom hogy csinálhatnak olyan kabátot amiben ez mindkettő benne van) Na mind1, nem akarok itt senkit sem lehangolni róla, de azoknál akiknél már van egy alapnak számító nem alap igény, nem biztos hogy be fog válni.