Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 1 VII Japán
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
de ez nem értem miért baj. szerintem ötletes dolog. elsőre nekem sem tetszett, de amikor végigolvastam a koncepciót, akkor rájöttem, hogy igazából tényleg jó dolog, csak legfeljebb nem én vagyok/leszek a célközönség, ahogy te sem. de ugyanígy igaz, hogy az N82-nek sem én vagyok a célközönsége, ettől még rengeteg ember veszi meg, és használja örömmel.
amúgy azt nem értem, hogy hasonló hatást tényleg el lehetett volna érni egy pár gigás memóriakártyával is akár, ha valamelyik gyártó hajlandó lett volna így fejleszteni. azon vannak a zenék, a videók, képek, pim adatbázis. aztán ha beteszi az ember a telefonjába, akkor tud róla telefonálni, ha az mp3 lejátszójába, akkor zenét hallgatni, és így tovább...
de akkor lenne igazán jó ez, ha tényleg rengeteg eszköz képes lenne a modu fogadására, és nem 3 jacket lenne hozzá összesen. szóval mondjuk a hifi-toronytól kezdve az autórádión át a mosógépig...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gran Turismo
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő