- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.C.S.
tag
válasz
kriszpontaz #27 üzenetére
mi ezzel anno többször játszottunk Quaket, nem volt rossz csak a felbontás még alacsony volt. Furcsa, hogy húsz év kellett hogy újra elővegyék lényegében ugyanezt. Ha az Apple csinálná már menne a marketing, hogy a világon először
-
L.C.S.
tag
válasz
BulletBill27 #14 üzenetére
Érdekes ez, hogy a wii senkit nem érdekel, mert számomra érthetetlen. A mai napig ha haverokkal összejövünk iszogatni a kutyát sem érdekli a klasszikus kontroller meg az unalmas fps-ek, csak a tenisz
Hatalmas meccseket nyomunk lassan tíz éve...
-
toth_janika
őstag
Csak szerintem szánalmas ahogy egy fazon egy üres szobában egy fél vödörrel a fején és két dildóval a kezében bohóckodik és örül magának?
Várom már a kis apuci-anyuci pénzén keménykedő vérpistiket a metrón, ahogy ilyen baromságban ülnek és észre sem veszik, hogy kirabolják őket...
Brave new world[ Szerkesztve ]
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
Dawkins
tag
Az egyetlen gond vele hogy talán ki tudnám gazdálkodni az árát, de arra már nem telne hogy megtoldjam a házat egy extra szobával
Semmi nincs a világon, ami teljes mértékben rossz lenne. Még az álló óra is pontos naponta kétszer.
-
Blyan
félisten
válasz
BulletBill27 #14 üzenetére
Én nem így látom. Ez gyerekcipőben jár, egyelőre valóban csak bohóckodás az egész, csak hogy egy hosszadalmas fejlődés előszobájában vagyunk jelenleg. Ahogy a technika, a vezetéknélküliség, a számításkapacitás stb fejlődik, úgy jutunk előrébb benne.
Nem vagyok a virtuális valóság híve, mert jobb szeretem, ha az érzékelésemet nem próbálja meg semmi átb@szni, de abban biztos vagyok, hogy ez az egésze virtuális valóság dolog nem megy csak úgy a kukába, és egy idő után senkit nem érdekel majd.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
kelly416
veterán
Kell egy futópad, és indulhat a temple run vb.
-
B-Clone
aktív tag
Félre
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
-
hemaka
nagyúr
Kívülről valóban elég hülyén néz ki ahogy az ember hadonászik a levegőben, de egyébként szívesen kipróbálnám, biztos jó móka lehet.
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
cashzoli
aktív tag
Igen, azt mindenképpen látni kell, hogy ezek jelenleg még inkább prototípusok. De igenis szükség van ezekre az ugródeszkákra, hogy fejlődni tudjon a technológia.
De az tuti, hogy a wow factor meglesz, ha valaki kipróbálja+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
daniel909
addikt
Szerintem is bukás lesz mint sok más felesleges kütyü.
Egyszer kiprobalnam örülnék neki de ennyi van ebben.
Oktatásban meg jó lehet.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Mr.Silkó
veterán
Szívesen kipróbálnám!
-
B-Clone
aktív tag
Le írom mégegyszer. Nem kötelező hozzá szoba, az csak egy plusz funkció a többi VR szemüveghez képest hogy mászkálhatsz is
-
haxiboy
veterán
Szerintem ennek a mászkálásnak jelenleg még semmi értelme. Ja nem tudsz normálisan közlekedni és leversz mindent a szobában akkor a fun faktor máris hatalmasat esik. Szerintem ezeknek a szemüvegeknek szimulátoroknál (repülő, autó stb) van értelme.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Nekem ezekről mindig ez jut eszembe. Szerintem nagyon állat lehet, és ez még csak az első fecske. Nem muszáj hozzá két hangár, hogy CS-vel lövöldözzünk, másképp is lehet értelmes dolgokra használni.
A linkelt videó elég explicit, és szabad szájú! Aki nem szereti az ilyet ne kattintson!
[ Módosította: Racecam ]
Everybody lies.
-
Enton
addikt
Ez a visszaszámláló vajon mire számolhat:
Talán előrendelést lehet leadni ezután vagy simán a dátumot kapjuk meg, hogy mikortól lehet rendelni?
Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
sheep
addikt
válasz
sz.balazs.95 #25 üzenetére
Előre láthatólag 900€ lesz Európában
Egy ismerősöm hamarosan megrendeli, kiváncsi leszek az Oculus DK2 után mennyit változott a felbontása.[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston Fury Beast DDR5 6000CL30 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
Fejvadi
nagyúr
Nem lenne rossz kipróbálni.
-
Nem tudom, csak bennem van-e a hiba, kvára nem lett rajtam úrrá a sürgős vásárlási kényszer.
Ez nem az a cucc, ami tipikus otthoni használatra készült.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
atike
nagyúr
Szívesen kipróbálnám szó ami szó...
-
janeszgol
félisten
Lehet nem értetted, amit írtam vagy nem jól fogalmaztam. Ez a cikk a virtuális valóságról szól. Nem a kettő D-s játékokról, amikkel játszunk. És nem írtam, hogy gyilkolnak majd a játékok hatására.
Tudod a legnagyobb horror rajongó, meg erőszakos játékkal játszó ismerőseim a legszorongóbbak. Figyeld csak meg.
-
-
Nite
őstag
válasz
janeszgol #17 üzenetére
jaj ez a legnagyobb hulyeseg amit valaha hallottam
enis oldoklos jatekokon nottem fel, megsem lottem meg le senkit, ahogy dragon ball volt a bibliam de nem ugrottam meg ki az ablakon a varazsfelhore
aki retardalt az retardalt, aki meg nem annak teljesen mindegy mivel jatszik milyen valosagban, legyen az akar virtualis...
Paid my dues!
-
Crafter32
őstag
Úgy látom vannak itt olyan emberek akiknek tökre mindegy milyen újdonság, ha nem a kedvenc cégük csinálja vagy nem saját maguk találták fel az csak bukta lehet. Így hát buknia kell a HTC-nek ha kell ha nem...
(elég fura néhány ember itt, biztos túl sok Berkit nézet a TV2-n) -
B-Clone
aktív tag
Félre értitek a dolgokat. Nem kötelező hozzá az üres szoba. Tud úgy is funkcionálni mint a rift. A térbeli mozgás egy plusz funkció
-
balaaazs
senior tag
Kell
De az emberek szívesen költöznek majd olyan új lakásba, ahol van egy VR szoba.... Egyelőre ahhoz, hogy ez élvezhető legyen, tényleg kell egy külön szoba, az meg olyan mint az amcsi sztároknál a mozi szoba, ritka
Akkor meg hiába drága, kevesen veszik, nem lesz bevétel. Persze nem mondom, hogy nem tudják/fogják ezt még odáig fejleszteni, hogy tömegtermék lehessen. A szem romlása tényleg jó kérdés viszont.
¯\_(ツ)_/¯
-
edward2
addikt
Kell hozzá egy üres szoba?
Mi vagyok én milliárdos?
-
myckie2
őstag
válasz
kriszpontaz #27 üzenetére
Mert nem volt igazuk?
Már a jövőben vagyunk és VR is van.
-
no more
veterán
És ismét a HTC innovált!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
UdVi86
aktív tag
Talán így megoldható a futás, a vetődés, esés már más kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
-
balgab84
aktív tag
Jo lesz bizti. Ez a jovo.
-
sz.balazs.95
veterán
És €-ba mennyi lesz? 1000?
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Ha ott vagyok biztos hogy rohadtul kiröhöglek
De jó móka lehet, a cikkben van 2 elgépelés
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Örni
senior tag
Az igazi kánaán akkor fog elérkezni, mikor a virtuális valóságban felveszel egy szemüveget és a valóságos világot fogod benne látni
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Mercel
senior tag
válasz
moleculez #19 üzenetére
És úgy 40-50 év múlva mennyire avantgárd és eredeti lesz az amikor valaki fogja magát kiáll a maga kis fizikai valójában és elmondja amit akar.
Csak figyeljétek meg ez öregkorunkban vagy a következő generációnak MEKKORA flessh lesz!Már feltéve ha addig sikeresen nem vágjuk haza a nyomokban még többé kevésbé békés civilizációnkat.
[ Szerkesztve ]
Marcel
-
Segal
veterán
Ez most itt nem a reklám helye de a Camponába a tropicarium-al szembe ki lehet próbálni az Oculus Rift DK2-es verzióját.
Persze nem így hanem csak videót nézhetsz vele amibe mozgathatod a fejed de mégis fillérekből kipróbálhatod nem kell megvenni hozzá.
Én mindenképp érdekesnek találtam bár a DK2 FullHD felbontása érezhetően kevés volt de a véglegeset mégis várom."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Mercel
senior tag
Amúgy hosszú ideje ez az első ilyen jellegű dolog és cucc amire azt mondom érdekes lehet és kipróbálnám.
Amúgy a "felnőtt tartalomhoz" biztos lesz majd valami special edition verzió 4* drágábban természetesen valami homályos de azért érthető leírással és névvel, hogy ne legyen botrány de azért érthető legyen mire is jó..
Addig meg marad az, hogy akit ez így mozgat, hogy megnézem, körbesétálom nos az elmegy bizonyos helyekre..
[ Szerkesztve ]
Marcel
-
Atocha
senior tag
Sziasztok!
Nekem csak egy kérdésem lenne, de ez borzasztóan érdekel és soha még csak említést sem tettek erről egy cikkben sem.
Akárhogy is nézzük ez egy "monitor/kijelző stb." a szemed előtt kb. 3-10 cm-re!
Ez nem teszi tönkre a szemet? Soha senkit nem érdekelt ez az aspektus? Lehet hogy király, csak 10 év múlva 10 dioptriával, ne adj isten vakon elég szar mászkálni...
Van erről valami info?
Thx.
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
Aron1988
tag
válasz
Matada2.3 #10 üzenetére
Futópad igen.. 360 fokos szögben.. én is láttam már ilyet, 38 millió forintnyi dollárból épített demo-ként. Ezek a találmányok jólmutatnak egyszeri techdemóként egy férfimagazin 8. oldalán az érdekes drága kütyük rovatában, de semmi több.
Kérdésem továbbra is az, hogy tömegcikként hol van kézzelfogható előnye a hololens féle kiterjesztett valósággal, vagy a PCről, precizen, biztonsággal irányítható klasszikus VR-al szemben. Melyik az a célközönség, ahonnan a milliós eladásokat várjátok?A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
-
cezarlacrone
aktív tag
Ez durva! Khm, miért lenne ez bukta? Pont arról van szó, hogy ez merőben más... és tényleg az.
[ Szerkesztve ]
-
Aron1988
tag
Az a zöld pulcsis sovány gyerek majdnem 5ször felbotlott a kábelben, jót röhögtem. Centinként vannak hosstessek az ilyen kiállításon, azt amikor meg tényleg szükség lehetne némi assistra, akkor rihtig nincsenek. (Nem, a kis mérnökfiú a gépébe volt bele bambulva).
Túl sok értelmét nem látom ennek a szobában forgolódós dolognak. Azontúl, hogy borzalmasan korlátolt, még balesetveszélyes is. A VR előnyét egy széken ülve, egér+ billentyüzet kombóval is megkaphatod. Ebbe a mászkálós, körbejárós dologban látok fantáziát, ha vezetéknélküli kiterjesztett valóság (AR) kütyü lenne.
Nem tudom mit várnak? Majd otthon a zsúfolt nappaliban vesznek a családok 2 ilyet, és majd teniszeznek, vagy partydance játékot játszanak, mint a Kinektnél, vagy a WII-nél? Munkánál, kutatásnál, prezentációnál meg nem kábelek közt akarnak majd bukdácsolni a menedzserek.
Nem értem a létjogosultságát. Korlátozott mozgást megengedve bőven elég a sima VR szemüveg, intenziv játék meg technikailag, balesetvédelmileg nem megoldható. Olajsejkek koktélpary-án körbejárhatóan demonstrálni a 2018-as épületkomplexum tervrajzait meg sokkal látványosabb lenne a Microsoft féle Hololens. Kérdésem az lenne, hogy hol van az a felhasználási terület, ahol a Vive által nyúltott többlet pótolhatatlan lenne? Két négyzetméteren bohóckodni, forgolódni, hajólgatni nem egy pótolhatatlan dolog, egyszer-kétszer jól hangzik, üres techdemo-lufi.
Felnőtt tartalomhoz meg miért is jó, ha (lábon) állsz, és foglalt mind a két kezed másnak a rudjaival?
A budai elit nívóját nem szabad lentebb adni! Mutasd a telefonod, megmondom ki vagy!
-
Szakiii
addikt
Ez így szép és jó sőt baromi jó de kell is hozzá tartalom, reméljük nem marad el.
-
Nigér
őstag
Na, ez baromira érdekes lehet.
Végre valódi innováció, fejlődés.[ Szerkesztve ]
-
B-Clone
aktív tag
Régóta vártuk a nagy dobást a HTC-től. Úgy tűnik nem hiába.
-
GaborGh
őstag
Érdekes lehet, ezt már kipróbálnám én is...
-
Darellus92
aktív tag
Régen a The Sims 1-ben volt ilyen szemüveg amit az emberünk felvett, pont így viselkedett pár percig, majd a fun faktor felment maxra.
HTC = Help This Company
Új hozzászólás Aktív témák
ma Áprilistól lesz kapható, 800 dollárért lehet majd megvenni, kell hozzá egy üres szoba és tényleg egy másik világba csöppenünk.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Call of Duty: Black Ops 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Delta Force (2024)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Path of Exile 2
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest