Új hozzászólás Aktív témák
-
Valóban úgy tűnik más topikok alapján is, hogy az LG lejtmenetben van; a Samsung viszont szerintem nem tud markánsan valamilyen mobilt csinálni, teljesen középszerű design jellemzi. Ez azt jelenti, nekem is megfelel, tényleg nincs vele semmi bajom, még tetszik is, csak éppen amolyan oké, ilyen egy átlagos jó mobil érzésem van még az S10e-től is (amit a leginkább szeretnék, ha Samsung), semmi több. Míg az LG számomra egyénibb, karakteresebb.
JoeCockBill: Ha a G8 mellett kötök ki, csak szilikon tokot veszek rá, olyat, aminek a pereme magasabban van kicsivel, mint a teló kijelzője. Eddig ez működött, minden esést kibírt nálam több így csomagolt mobil. Karcok ellen meg semmi mást nem teszek, mint vigyázok a homokkal (kirándulásokon lehetőség szerint hátizsákba vagy dzseki belső zsebébe teszem a telót), illetve nem rakok mást a mobilos zsebembe, csak a készüléket.
Még a G8 kamerájától tartok kicsit; ahogy néztem, megkapja a V40-ét teljesen, lencséstől. IMX 363 tehát f/1.5 lencsével, ami teljesen jó, csak ahogy a V40 tesztjéből és YouTube videókból láttam, az LG sem tud szoftvert írni.
Remélhetőleg most összeszedték magukat, és nagyon várom az első teszteket!
-
Ez elég szubjektív dolog, nekem például nagyon tetszik a G8. 2017 óta számomra kinézetre wow faktoros telóból volt vagy 3db, egyik az LG G6, másik meg most a G8. A G7 is tetszik, csak számomra kissé metroszexuális, vagy ha úgy jobban tetszik, bátortalanabb vonásai vannak. A G8 vonalvezetése, egyszerűsége megint férfias, ráadásul praktikus is. Nem lóg ki a kamera se hátul a Gorilla Glass 6-os védelem mögül; előre mondjuk tehettek volna szintén GG6-ot a GG5 helyett, illetve kissé zavar, hogy a kijelző szélein kicsit belecsiszoltak az üvegbe -nem kéne elmenni szerintem a Samsung felé ebben a tekintetben. Már most Nokia 8 Sirocco vagy Galaxy S9 lenne nálam, ha nem ragaszkodnak a hajlított üveghez... Így viszont G8 vagy S10e lesz szerintem áprilisban, nagyrészt ártól függ, melyik. S10e mellett viszont számomra csak a jobb méret szól, és az nem is wow-faktoros mobil számomra, mint amilyen a G8. Úgy vagyok vele, ha már sokkal többet adok ki mobilra, mint szerettem volna, legalább essen le tőle az állam -és nálam ez bizony a G8-tól történik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest