- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
Parallaxis #51 üzenetére
Az iPhone X nem Androidot futtat
és ott a státuszsorban nincsenek ilyen értesítések, az iOS ezt máshogy oldja meg.
Én értem használtam IOS-t is már.
Ha S8/S9, vagy hasonló képarányú készüléked van, akkor ugyan elforgatáskor nem lesz notch, viszont ugyanúgy lesz fekete keret, mert a videók zöme 16:9-es képarányt használ. Mit is nyertél akkor?
Pont ezért mondom, hogy nem kell ez az elnyújtott képarány mert ez lesz belőle. A fejlesztők meg tudjuk, hogy mennyire vannak motiválva, hogy mindent átírjanak egy ilyen kijelző arányra.
Elég csak megnézni az itteni hozzászólásokat egy olyan készüléknél, ami nem ezt a divatirányzatot követi.
Olvass utána, hogy milyen vélemények születnek tömegével.
Tetszik, vagy sem a kávamentesítés ma már követelmény a vásárlók részéről.Akkor nem vagyok célközönség. A baj csak az, hogy lassan bekúszik mindenhova a 16:9 és a kávamentes dolog (az azzal járó félmegoldásokkal) és ez egy olyan valakinek mint én nem igazán tetszik ha új készüléket akar majd venni. És szerintem nem vagyok ezzel egyedül mint ahogy írtad te is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest