- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
És sokáig használtam több féle Sony Bluetooth headset-et rádió és zene hallgatásra. Az üzem idővel nekem nem volt bajom 10-12 órát simán elmentek, viszont ami nagyon zavart az a hang csúszása. Már egy Youtube videónál is nagyon zavaró, hogy késik a hang.
-
Armahun
addikt
válasz
quailstorm #166 üzenetére
Csak a headseten volt jack , a telefonon a gagyi sony csati volt, oda csak adapterrel ment bele.
-
Armahun
addikt
Régen volt már olyan sony a walkman szériában, amin nem volt jack (akkor még nem!), de adtak mellé sztereó bluetooth headsetet.
-
Armahun
addikt
Az a baj a type c-vel, hogy nagyon gyengén tartja a kábelt, folyton kihúzódik, tudom rosszul teszem zsebre.
Ezen pedig nem segít semmi átalakító.
Egy akár milyen kikopott jack csatinál fogva bármikor megpörgetem a telefont a fejem fölött és nem fog elrepülni.
A c simán lógatva alig tartja meg a telefon súlyát.Én továbbra is pénzel szavazok, nincs jack nincs vásárlás. Ezt tanácsolom mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged