- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ízlések és pofonok... Engem mindig zavart a fizikai billentyűzet nélküli telókban, hogy amikor egy weboldalon ki kell töltened valamit, akkor a felkúszó virtuális billentyűzet kitakarja a képernyőd felét - kétharmadát. Ha már itt tartunk, ez ugyanaz a különbség, mint ami egy laptop és egy tablet között van
Igen, a Nokia 9500 2004-ben még a legmenőbb teló volt
-
törölt tag
Írtam egy rövid cikket a Logoutra a tapasztalataimról: https://logout.hu/bejegyzes/yaka/gemini_pda_mini_laptop_amellyel_telefonalni_is_leh.html
-
törölt tag
válasz
#78693120 #44 üzenetére
Nem volt Psion-om, de a Gemini facebook fórumon (1000+ tag) sokan írtak erről: a Psionok billentyűzete masszívabb és nehezebb volt, a Geminié "puhább", vékonyabb anyagú. Utóbbi előnye a kis súly, meg ugyebár az, hogy összecsukásnál az egész billentyűzetet lenyomja egy picit (kb. 1 millimétert) a kijelző, így becsukva meglepően keskeny a Gemini.
-
kchris78
veterán
kaptam egy alternativat: https://www.amazon.com/LANRUO-Pocket-Aluminum-Windows-x7-Z8750/dp/B0721SKXQJ de szerintem a gemini jobb kinezetu, kompaktabb.
-
Ez hihetetlen!
Nem volt egy ifon-xiaomi-samsung az isten poszt sem itt. Régi szép idők.. Talán visszajön a Psion, akarom mondani a Geminivel?
-
Rickazoid
addikt
Kéne. De félő az a billentyűzet nyomot hagyhat idővel a kijelzőn. Nem látom, hogy lenne bármi "ütköző" köztük, ha meg behúzódnának a gombok a házba, azt csak említette volna valaki már.
Az mondjuk nagy kár, hogy nem kapott egy pici OLED külső kijelzőt. A hiedelemmel ellentétben nem mindenkinek van és nem mindenki akar smartwatch‑ot.
-
kchris78
veterán
válasz
#56710400 #37 üzenetére
Király!! Szerintem ebből lehetne rendes teszt-cikk is. És / vagy, videó
. Igazából ezek azok a kütyük amik érdekelnének ilyen oldalon, nem a huszadik flagship telefon tesztje (hogy messzire ne menjek S9...) ami igazán semmi értelmes újítást NEM tud felmutatni azon kívül hogy PICIT jobb kamera, PICIT (már user nem érzékeli csak a szinti tesztek) jobb CPU, PICIT jobb aksi idő.... Vagy az 50-edik ulefone elefone meg ki tudja milyen bugyuta névvel rendelkező kínai kopi telefon tesztje ócsóér.
-
törölt tag
Srácok, én rendeltem egy Gemini PDA-t (magyar bill.kiosztással), majd ha megjön (még kb. 1 hónap), írok a tapasztalataimról. Amúgy nagyon vártam már ezt a mobilarénás cikket, köszi Bone!!!
@Timer: egy Nokia E7-et vadiúj androidos belsővel habozás nélkül megvennék a Gemini mellé
-
csab2
veterán
Ez tipikusan az az eszköz, amire nincs szüksége az embernek, de ennek ellenére elfogadnék egyet, mert annyira cuki.
-
Volt psion 5-ösöm, csak sajnos céges, így vissza kellett adnom. Nagyon szerettem.
Ez nekem egy ideális eszköz a telenor hello data kártyámnak, amit másodlagos, adatkártyának használok. Na ebbe pont jó lesz. Ha vállalható áron jelenik meg, szerintem én veszek egyet.
-
CB
senior tag
Imádom. Nekem Psion 3a-m volt anno, és imádtam. Akkor az 5-ös, és az MX volt a cél. Ezt nagyon kipróbálnám.
Bár az is lehet, hogy hamar ráunnék. Ennek ellenére pozitív, hogy valaki új eszközzel próbálkozik. Remélem bejön nekik. -
dz1989
senior tag
Kell egy ilyen!
nem véletlenül veszem elő idönként az E90-t
-
Valaki rebootolhatná végre a Nokia E7-et is. Édes Istenem, de felállt a cerkám arra a telefonra! Végül győzött a józan ész, és az elavult Symbian mobil helyett vásároltam egy androidos SE Mini Pro 2-őt, hogy az végül méltán felkerüljön a "Minden idők legótvarabb telefonja" listám élére.
-
Xaels
félisten
Ez az MWC olyan mintha egymásra licitálnának ki tud ugyanazokból az alkatrészekből szarabb cuccot lerakni az asztalra. Kész megváltás valami mást látni. Kicsit a HD2 jut róla eszembe, bár ez tuti nem lesz olyan népszerű.
(#16) BalanceR Snapival egyetértek. Nekem mondjuk a W10 nem hiányozna.
-
válasz
fornettisuti #6 üzenetére
Ebből látszik, hogy nem vagy olyan vén trotty, mint mi itt páran, akik megbolondulnak egy ilyen kütyütől
-
garrotter
tag
Tetszik! Bár egy másodlagos kijelző jó lenne, hogy a hívó is látható legyen (meg egy használható kamera, mert ez a megvalósítás nem az igazi)
-
Nagyon tetszik!
Ha igazi EPOC-ot nem is, de legalább egy EPOC-skint tehetnének rá, hatalmas lenne!
Egy működő Revo amúgy itt figyel a vitrinben!
MaCS
-
kchris78
veterán
hogy én erről nem tudtam!!! ez az előrendelési időszakban 400 dollár volt 4Gs kivitelben, ezt írja az egyik oldal...
-
Robert_F
tag
Ez kurvanagy. Remelem sikerul majd egyet elcsipni. Az sem baj ha 1-2 ev mulva. Ezt a premium PDA erzes miatt nem lehet kihagyni...
-
Szerintem androiddal nem szelfihuszárok és szelfikirálynők elboldogulnak.
Majd befordít, ethernet + egér bele -> linuxboot és bitangos hackmachine lehet. Igazi gyilkos kétarc!Ádám16: ez tapimobil is. Simán megy minden rajta.
ki kell fordítani!
-
Ádám16
addikt
Nagyon érdekes, hasznosnak tűnő készülék, de nekem a dokkolható modellek jobban tetszenek/tetszenének. Ezzel pl. a metrón kapaszkodva hogyan válaszolsz egy e-mailre?
-
hajbel
addikt
Ezért kár volt.
-
BalanceR
addikt
Ha Snapdragonnal gyártanák, és Dualbootban lehetne választani Droid / és Win10 (ARM) még siker is lehetne, egy zsebdesktop kb...
Ha már van tablet, Phablet, miért ne lehetne Zsebtop -
kchris78
veterán
kérdés milyen minőségü a kijelzője... iphone mellett elég magas a léc...
-
kchris78
veterán
VOLT ericsson MC218-am... Bár kérdés ha megveszem egy geek techie eszköznél többre tudom e majd használni... a flagship okosteló mellett... de KELL
.
-
punky10
addikt
Nagyon jó, tetszik is, csak szerintem elfért volna egy 1,5-2"-os monokróm kijelző a hátulján...
Xaels:edig én is ezt érzem. Hiába szinte mindenhol új model, az igazi nagyágyúk már korábban elsültek.
-
Xaels
félisten
Komolyan mondom, az idei MWC eddig egyetlen olyan cucca amit értékelni tudok. El is fogadnék valami hasonló cuccot.
-
Nekem is bejön. Nem tudom, hogy Sailfish erre is a szokott összeg, vagy valami más. Úgy tudom, hogy az őszre érkező variáns lesz 100% klaviatura kompatibilis csak.
-
fornettisuti
veterán
Tetszik, de nem értem az értelmét, csak egy phablet billentyűzettel, de az meg minek? Sok haszna nincs.
-
Amúgy nekem ez a kijelző nem tűnik 18:9-esnek, inkább 16:9-es 5,7"
Persze lehet csalóka a kép.
-
gusthy
veterán
Akaroooooooooom
Tiszta retró, anno elég nagy Psion fan voltam ahhoz, hogy erre rárepüljek. Mondjuk lehetne EPOC benne Android helyettDe annyi baj legyen.
Lehet, hogy benevezek egyre. -
Kasya
nagyúr
Hatalmas.
Bár pénzt már nem adnék érte, tetszik. Egy ceruzat meg tehettek volna hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest