- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ízlések és pofonok... Engem mindig zavart a fizikai billentyűzet nélküli telókban, hogy amikor egy weboldalon ki kell töltened valamit, akkor a felkúszó virtuális billentyűzet kitakarja a képernyőd felét - kétharmadát. Ha már itt tartunk, ez ugyanaz a különbség, mint ami egy laptop és egy tablet között van
Igen, a Nokia 9500 2004-ben még a legmenőbb teló volt
-
törölt tag
Írtam egy rövid cikket a Logoutra a tapasztalataimról: https://logout.hu/bejegyzes/yaka/gemini_pda_mini_laptop_amellyel_telefonalni_is_leh.html
-
törölt tag
válasz
#78693120 #44 üzenetére
Nem volt Psion-om, de a Gemini facebook fórumon (1000+ tag) sokan írtak erről: a Psionok billentyűzete masszívabb és nehezebb volt, a Geminié "puhább", vékonyabb anyagú. Utóbbi előnye a kis súly, meg ugyebár az, hogy összecsukásnál az egész billentyűzetet lenyomja egy picit (kb. 1 millimétert) a kijelző, így becsukva meglepően keskeny a Gemini.
-
törölt tag
Srácok, megjött a Geminim. Magyar ékezetes, sikerült rootolni, megy az LTE. Szívesen válaszolok minden kérdésre.
-
törölt tag
Srácok, én rendeltem egy Gemini PDA-t (magyar bill.kiosztással), majd ha megjön (még kb. 1 hónap), írok a tapasztalataimról. Amúgy nagyon vártam már ezt a mobilarénás cikket, köszi Bone!!!
@Timer: egy Nokia E7-et vadiúj androidos belsővel habozás nélkül megvennék a Gemini mellé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest