Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KengelRoland

aktív tag

válasz metaboy #170 üzenetére

Csakhogy a hardver nem minden. Azt tudnod kell az Asus telefonokról, hogy a fejlesztőknek nagyon lassú a reakcióidejük a bug-okra. És természetesen ha javítják is, előbb a TW Taiwani verziót, aztán csak a semmirekellő európaiaknak. Ez heteket jelent eltolódásban. Onnan tudom, hogy jelenleg is Asus telefont nyúzok. Éppenséggel lehet szeretni, csak a használata után kézbe veszem a Samsungot és olyan, mintha Trabantból átülnék a Mercibe.
    A mostani Asus telefonomon olyan bugok vannak, amik a kezdtekben is voltak, sose javították ki és nem is fogják. Mert ugye már több mint 4 éves technika. Az a politikájuk, hogy a Premier telefonok panaszait meghallgatják és az első fél évben foglalkoznak vele. Utána leszarják, mert kijön egy újabb modell és már azzal foglalkoznak.
    És ez nem minden. Azt, hogy "A honlapon látott termék tájékoztató jellegű, a későbbi változtatások jogát előzetes bejelentések nélkül fenntartjuk" mondatot komolyan is veszik. Tehát 2014-ben én utánaolvastam, megnéztem, megnyomkodtam, kiválasztottam, megvettem. A vásárlás óta kijött 2 főverzió frissítés és azokat a fícsöröket kiszedték belőle, amiket imádtam. Kész. Volt, nincs. Aztán egy csomó gyári Asus alkalmazást kivettek, vagy nem frissíthető többé, csak az új Asus telefonokon. Rámegyek a Play Áruházba arra az appra, ami nekem gyárilag volt/van a telefonon és kiírja, hogy az alkalmazás nem kompatibilis a telefonnal...
    Menjenek a fenébe.
    De egyébként az is igaz, hogy bugok mindenhol vannak, pl a Samsungomban is vannak bugok. És bizonyos dolgokban többet is ad az Asus, mint a Samsung. És valahogy az Asus jobban van optimalizálva. Pl van fent video, hogy a Zenfone 4 megveri a Samsung S8-at. És ez az Asus is megveri sebességben a hasonló kaliberű Samsungomat.

Új hozzászólás Aktív témák