Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
Csakhogy a hardver nem minden. Azt tudnod kell az Asus telefonokról, hogy a fejlesztőknek nagyon lassú a reakcióidejük a bug-okra. És természetesen ha javítják is, előbb a TW Taiwani verziót, aztán csak a semmirekellő európaiaknak. Ez heteket jelent eltolódásban. Onnan tudom, hogy jelenleg is Asus telefont nyúzok. Éppenséggel lehet szeretni, csak a használata után kézbe veszem a Samsungot és olyan, mintha Trabantból átülnék a Mercibe.
A mostani Asus telefonomon olyan bugok vannak, amik a kezdtekben is voltak, sose javították ki és nem is fogják. Mert ugye már több mint 4 éves technika. Az a politikájuk, hogy a Premier telefonok panaszait meghallgatják és az első fél évben foglalkoznak vele. Utána leszarják, mert kijön egy újabb modell és már azzal foglalkoznak.
És ez nem minden. Azt, hogy "A honlapon látott termék tájékoztató jellegű, a későbbi változtatások jogát előzetes bejelentések nélkül fenntartjuk" mondatot komolyan is veszik. Tehát 2014-ben én utánaolvastam, megnéztem, megnyomkodtam, kiválasztottam, megvettem. A vásárlás óta kijött 2 főverzió frissítés és azokat a fícsöröket kiszedték belőle, amiket imádtam. Kész. Volt, nincs. Aztán egy csomó gyári Asus alkalmazást kivettek, vagy nem frissíthető többé, csak az új Asus telefonokon. Rámegyek a Play Áruházba arra az appra, ami nekem gyárilag volt/van a telefonon és kiírja, hogy az alkalmazás nem kompatibilis a telefonnal...
Menjenek a fenébe.
De egyébként az is igaz, hogy bugok mindenhol vannak, pl a Samsungomban is vannak bugok. És bizonyos dolgokban többet is ad az Asus, mint a Samsung. És valahogy az Asus jobban van optimalizálva. Pl van fent video, hogy a Zenfone 4 megveri a Samsung S8-at. És ez az Asus is megveri sebességben a hasonló kaliberű Samsungomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest