- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezuvius
őstag
XZ Premium nekem tetszik ès az ZA1-nek is látom èrtelmèt egy korrekt árral de az XZs egy vicc, teljesen felesleges volt kiadni...
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #22 üzenetére
+1GB RAM. De a neve is csak arra utal, hogy egy javított verzió
-
youngboy
senior tag
Én sem értem a káva nélküliség törekvést, mert szerintem egy idő után csak rontja a kezelhetőséget. Viszont amit a sony csinál évek óta (mások is vannak), az azért már túl nagy szerintem.
-
-
.Szaki.
addikt
Tetszik, hosszú idő óta az első Sony, de ez kifejezetten korrekt. Formára is, tudásra is. Kicsit a káván még mindig csíphetnének, ez tény, de jó az irány és ez már pozitív. Kis dolgoknak is örülni kell.
-
moleculez
veterán
Brutál hardvert kapott, ebből még jól is kijöhetnek, csak hát ez is későn fog piacra kerülni. A káva engem alul-felul nem zavar, csak oldalt ne legyen.
#39: millió telefonban van ujjlenyomat olvasó az USA-ban is. Huawei, Google Pixel Samsungok -
törölt tag
Gratulálok nagyon jó lett. XZ tulajdonosként csak ajánlani tudom. Sokan a kávával vannak elfoglalva higgyétek el semmiben sem zavar sőt ha fényképezek vagy videózok még előnyös is.
-
<Lacy85>
addikt
Hjajjj... Tényleg úgy fest, hogy a Z3 volt az utolsó Sony telóm...
-
Xaels
félisten
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Jelenleg egy sima XZ-t használok és akkuban nagyon jól teljesít eddig. Stamina nélkül majd 10óra SoT böngészve, FB+FBM és fényképezgetés.
A most bemutatott eszközök tényleg inkább csak ráncfelvarrások. A Premium mellesleg fényes is lett aminek nem örülök. Ez az új trend úgy látszik. Egyébként a króm verzió elég érdekes. A káva meg szerintem nem gáz, az XZ-n sem érzem soknak, mert kényelmesen jól meg lehet markolni játék vagy filmezés közben ami BKV-n kifejezetten előnyös.
-
Fuxosbömis
tag
Gyönyörű design, erős hardwer, víz és porálló. stb. Megvan a Z5 dualom utódja, deepsea black színben.
-
sti
tag
A sonynak szerintem az lenne a legfontosabb dolga hogy gatyaba razza a neveit a telefonjainak! evekig sonyt hasznaltam es mar en se tudom kovetni hogy ki kivel van! van egyaltalan barmi logika a sony telefonok elnevezeseben?
-
Ez a kamera nagyon jó lett. Ha a szoftver is jó lesz hozzá, akkor ezzel idén nagyot dobhat a Sony. a hardver csúcs, a rendszer tutira szaladni fog rajta. Mondjuk ez az üvegezés már a Z3-ban is inkább idegesítő volt, mert a tok elengedhetetlen így rá.
-
WinstonWolf
senior tag
Az majd kiderül.
A Szentháromság egy telefonnál:
- Trendiség, design
- Technikai megoldások
- Ár.Ezt sajnos sokszor figyelmen kívül a Sony, és fut lukra. El kell fogadni, hogy a Sony nem tartozik azokba a gyártókba, melyek hihetetlen méretű vallási fanatikus táborral rendelkeznek, akik akkor is megvennék az új kiadást, ha lényegi technikai újdonságok nélkül - sőt, olykor-olykor visszalépéssel - dobnák piacra.
El kellene végre fogadniuk, hogy nem elég új betűjelet adni a prémoium sotozatnak, újra is kell gondolni az egészet. A fogyasztók nem hülyék, a kínálat hatalmas, a márkahűség a kevesek kiváltsága...
-
szente
addikt
Xiaomi MI3 te vagy az?
-
mizoli
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #24 üzenetére
Hát jó. Meggyőztél, nem veszek
-
pit stop
addikt
Ha betartják amit ígérnek akkor szerintem nagyobbat durrantottak mint az LG
Szerk.: Akksit viszont alulméretezték (megint)
-
hemaka
nagyúr
válasz
WinstonWolf #25 üzenetére
Vegulis nem mondtak hulyeseget, mert a szenzort ok gyartjak szinte az osszes mobilba. Az mas kerdes, hogy maguknak nem kepesek valamiert normalisat csinalni szoftveresen.
-
WinstonWolf
senior tag
" ...Ezzel a kütyüvel három kategóriában szeretnék a legjobbat nyújtani: teljesítmény, kijelző és kamera ..."
A hét vicce!!!!! Sony meg a legjobb kamera implementáció telefonba
DD
-
-
mizoli
addikt
+1
Akkor páran már vagyunk
Nekem Xiaomi MI3 van, nagyon tetszik, és nem mondanám, hogy pöttyet sem hasonlítanak egymáshoz.
A gombok meg bőven elfértek volna az alsó kávában. Hogy ezt miért csinálják? -
válasz
-Faceless- #20 üzenetére
Ráadásul az XZs csak a kamerában más, mint az XZ...
Szokásos Sony-féle félreb****t (baltázott) termékpolitika.
De legalább a Premium eléggé érdekfeszítő lett. -
sipy888
aktív tag
Szerintem is jól néz ki, tipikus business phone, a P10 elbújhat mögötte. Ez persze szubjektív, van akinek a kávamentes telefonok tetszenek, azoknak ez nyilván nem jöhet szóba. Ettől függetlenül Sony-t nem vennék, az utóbbi évek csalódásai még nem mentek ki a fejemből.
-
-
szami777
addikt
Dögöljek meg, nekem rohadtul bejön ez a kinézet.
-
Csapoati
nagyúr
Alapvetően tetszik a formaterv, de egyértelműen trónfosztásra készülnek a HTC ellenében a kávakirály titulusért.
-
Szerintem rendben van a mobil. Az ára nem lesz rendben.
-
A Xperia XZ is nagyon tetszett, főleg a smoth rendszere, de ez nagyon komoly. Picit az akkumulátor csalódás, de talán kompenzálja a software akku kímélő. A kinézete szubjektív, de nem vészes.
-
csadi0011
őstag
835 SoC, de nincs BL 5.0?
A Motion Eye mennyire csökkenti a slow-mo-ban felvehető videómennyiséget? Limitálva lesz, vagy majd elkezd szaggatni felvételkor a videó? -
BloodRay
veterán
Hardveresen nem lett rossz, de hogy néz ez ki???
-
törölt tag
Hát, ez hatalmas csalódás, még a Sony bejelentést vártam, de ez tök érdektelen. A kávák óriásiak, de mellé már a telefon is tepsi, ráadásul nyilván jó drágán fog kezdeni.
Eddig összességében az idei MWC egy csalódás, a G6 szép, de túl nagy, így nem annyira érdekel.
-
fairi
őstag
A kávaméretet én se értem, felső alsó nagy lett sok a holttér. Ráadásul a gombok is képernyőn vannak semmi értelme ennek a túlméretezett káváknak. értem én hogy alul van egy hangszóró de ez se indokolja ezt a méretet.
-
Remélem, a fotós képesség is fejlődött.
Nagyon szép, és egyelőre csábító készülék!#7 DithenS: nekem is furcsa a káva mérete, de ez legyen a legkisebb baj.
Mitől jobb a kisebb káva azon kívül, hogy talán komfortosabb, és tudsz villogni vele?
Ettől még nem ronda. -
moma
őstag
Kicsit retro kinézete van nem?
Vagy ezt hívják üzleti telefonnak?
-
DithenS
senior tag
Mekkora káva te jó ég...
Most komolyan,mindenki csökkenti de a Sony és a Huawei nem...Szerintem ebben az évben a samsung és az lg lesz a befutó.
Sony mennyit kér megint ezért? 250e talán...
Azért durva a majdnem 200g tömeg is,most már tényleg tégla...
Amúgy megint semmi új,csak a 4K kijelző.
Az LG mindenki szídja de legalább próbálkozik,igaz van hogy nem sikerül lásd g5 de a sony ugyan azt adja ki minden évben,a forma se változik semmit sem...Meg ez is milyen név? Nem ia tudjuk melyik a csúcskategória a Sony-nál.Ezzel a Premium jelzővek mint ha valami ráncfelvarrásra lehetne gondolni,igaz kb az is. -
szekra
addikt
Jó csúnya lett szegény..
-
Ricardo
titán
Ez jól hangzik. Kíváncsi vagyok a kamera tesztekre. Remélhetőleg nem csak videóban, hanem a fotók terén is kiemelkedő lesz.
-
mjani1172
addikt
Jó lenne ha visszakapaszkodnának,azért a sony sok dolgot letett már az asztalra.
-
Locutus
veterán
Ez most akkor amoled már?
-
fairi
őstag
4K kijelző igazából csak VR-re jó,ekkora felbontásnál már nem olyan durva a szúnyogháló effektus, de egyáltalán sony el akar ebbe az irányba mozdulni?
-
Diokhan
addikt
Szép, új, erős csak az a baj, hogy Sony. Amerikában miért nem ujjlenyomatolvasóval adják...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest