- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinstonWolf
senior tag
Minden alkalommal érdeklődéssel figyelem azokat a vitákat, melyek a vezetékmentes töltés tárgykörében bontakoznak ki. De soha nem fogom megérteni, hogy akik nem használják miért gondolják úgy, hogy Ők az etalonok, akik a nagy többséget képviselik, és aki mást mond az hülye. Nos ezen az egységsugarú hozzáálláson próbálok mindig változtatni. Sikertelenül.
Pedig:
A vezeték nélküli töltés kényelmes. Nekem a kocsimban van kifejezetten a telefonnak egy polc, ahová ha beteszem töltődik. Mindegy, hogy milyen csatlakozója van, nem kell bedugni semmit semmibe, odateszem és tölt. Aki szerinte ez nem kényelmes, és modern, az szerintem hordjon magánál tárcsás telefont hosszabbítóval.
Amikor Mexikóban nyaraltunk, a szállodában, a reptéren egy csomó helyen volt olyan asztal, amire letettem a telefont és töltött. Nem számított, hogy milyen dugója van a töltőmnek, mert volt vezeték nélküli töltés, ami bármilyen készülékkel kompatibilis, amibe be van szerelve.
Egy biztos, az LG eddig se nagyon kápráztatta el a tulajokat ezzel a funkcióval. a G4-hez nem is tudom, hogy lehetett-e hivatalosan kapni ilyen kiegészítőt, de nekem az amazonról kellett rendenem hozzá. A V10 szintén zenész.
Persze minden bizonnyal Ken úr jobban tudja mi kell a népnek. A fórumozók meg pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest