Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• WinstonWolf

senior tag

válasz hajbel #96 üzenetére

Étteremben leülsz egy asztalhoz enni. Leteszed a telefont és tölt. Miért hagynám ott? Komolyan olyan dolgokkal próbáltok megmagyarázni az agymenéseket hogy az már szánalmas.

• WinstonWolf

senior tag

Minden alkalommal érdeklődéssel figyelem azokat a vitákat, melyek a vezetékmentes töltés tárgykörében bontakoznak ki. De soha nem fogom megérteni, hogy akik nem használják miért gondolják úgy, hogy Ők az etalonok, akik a nagy többséget képviselik, és aki mást mond az hülye. Nos ezen az egységsugarú hozzáálláson próbálok mindig változtatni. Sikertelenül.

Pedig:

A vezeték nélküli töltés kényelmes. Nekem a kocsimban van kifejezetten a telefonnak egy polc, ahová ha beteszem töltődik. Mindegy, hogy milyen csatlakozója van, nem kell bedugni semmit semmibe, odateszem és tölt. Aki szerinte ez nem kényelmes, és modern, az szerintem hordjon magánál tárcsás telefont hosszabbítóval.

Amikor Mexikóban nyaraltunk, a szállodában, a reptéren egy csomó helyen volt olyan asztal, amire letettem a telefont és töltött. Nem számított, hogy milyen dugója van a töltőmnek, mert volt vezeték nélküli töltés, ami bármilyen készülékkel kompatibilis, amibe be van szerelve.

Egy biztos, az LG eddig se nagyon kápráztatta el a tulajokat ezzel a funkcióval. a G4-hez nem is tudom, hogy lehetett-e hivatalosan kapni ilyen kiegészítőt, de nekem az amazonról kellett rendenem hozzá. A V10 szintén zenész.

Persze minden bizonnyal Ken úr jobban tudja mi kell a népnek. A fórumozók meg pláne.

Új hozzászólás Aktív témák