Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
WinstonWolf
üzenetére
Na majd mikor egy nyílt forgalmas helyen te a telefont kirakod egy asztalra tölteni és eltűnik akkor is azt mond hogy hú de jó ez a qi töltés.
Mert ha én egy közösségi térben vagyok vagy beszélgetek vagy azt figyelem folyamatosan hogy az asztalon levő telefonom elviszi e valaki.
-
törölt tag
válasz
WinstonWolf
üzenetére
Tök kényelmes, csak marha lassú. Ha mondjuk északára leteszed az éjjeliszekrényre, akkor még oké, de nap közben, amikor mondjuk leülsz egy italra valahol, akkor a gyorstöltés sokkal praktikusabb, mert mondjuk 5 perc alatt annyi szuflát nyom a telefonba, mint egy ilyen vezeték nélküli fél óra alatt.
-
tomboy0013
veterán
válasz
WinstonWolf
üzenetére
Az mitől nem egységsugarú, hogy te csak a kényelmet látod benne és próbálod győzködni az embereket hogy ez bizony az? Mint írtam én is próbálkoztam a használatával, de több volt a kényelmetlenség mint a kényelem ezzel a tipusú vezetékes töltéssel(mert ugye ez is vezetékes). Nem olyan bonyolult dolog megérteni, hogy más igények szerint használjuk az eszközeinket ezért más vélemények születnek arról, hogy kinek mennyire kényelmes használni. Attól, hogy azt írod kényelmes még nem feltétlenül lesz az. Mexikóban sem mindenki nyaral, meg sokunknak az autókázást is kibírja töltés nélkül a telefon.
Ettől függetlenül haragszom az LG-re hogy kispórolják az EU verzióból a quad DAC-al együtt mert a lényeg az lenne, hogy minél szélesebb rétegnek kedvezzenek a kényelmi funkciókkal. Meg hát ugye az én igényeim is változhatnak és jó ha én is megkapom azt ami az amerikai és kóreai piacon alap. -
hajbel
addikt
válasz
WinstonWolf
üzenetére
Kocsiban polcon nem rázkódik? Tölt, majd megáll? Mexikóban viszont nem számítottál vezeték nélküli töltőre, tehát vitted magaddal a töltőt, szóval nem volt létszükséglet. Nekem az volt a bajom, hogy amikor valami értesítésem volt, oda kellett menni, a telefon fölé kellett hajolni, hogy megnézzem, mi baja van, nem lehetett szokás szerint felkapni. Vagy pl. akkor mi van ha hívnak közben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Direct One (műholdas és online TV)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest