Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
E.Kaufmann #346 üzenetére
A 3G hiánya miatt a hangminősége is nosztalgikus lesz.
Ezt írtam már korábban. Én csak ezt tartom komoly hiányosságnak, hogy ha adatátvitelre nem is, de legalább a hangátvitel miatt rakhattak volna bele 3G-s hálózatot ismerő cuccot. Ezért nem lesz nekem trendi másodtelefon.
Pedig gomokért adják és megvettem volna... De vödör hangon nem akarok rajta beszélni 2017-ben. Legalább ennyi elvárásom had legyen már! -
Ha nincs benne 3G, akkor az csak az adatkommunikációra vonatkozik?
Ha viszont nem tud fellépni a 3G-s mobihálózatra, akkor a telefon egyetlen fő funkciója (gyk: telefonálás) is nosztalgikus élmény lesz. Ma már jól ismert jelenség, hogy ha két 3G-s hálózatot használó fél beszél egymással telefonon az 'HD hangminőség... De a 2G-s hálózaton folytatott beszélgetés... ehhez képes egy kissé, régiesen vödör hangú... De ezt ma már csak vidéken tapasztaljuk és ott sem gyakran.De ha az új 3310-es csak a 2G hálózatot használja hangátvitelre, akkor nem fogom megvenni tartalék telefonnak...
Pedig gondoltam rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest