Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
arnyekxxx #328 üzenetére
Nem tudom kiket céloztak meg vele. De pont az a korosztály ugrana rá a legszívesebben. Nekik már zömében kiesett az Okos telefon, és örülnének, a használható "buta telefonnak". De azok meg ott ragadtak 2000 évekbe.. Szutyok kijelző elavult logikai rendszer. Háát kéremszépen, most mikor már csrillió pixeleknél járunk, betesznek egy borzalmat.
Iszonyat szánalmas, bosszantó. Miért kell ennyire semmibe venni őket? A mai technikai szinthez képest mondhatni minimális elvárásuk van egy készülékkel kapcsolatban, és mintha nem is léteznének.
Borzalmas látni, a szüleim a környezetben lévő szülőket, ahogy szenvednek. Vagy egy ótvar halálbuta készüléket tud venni, amit nem lát rendesen, és bugyuta rendszere van, vagy vehet okost, amiről már lemaradtak. Nem létezik középút 2017-be? Nem hiszem el!
Egy egyszerű nyomógombos telefont nehéz megcsinálni, ami nem fél tenyérnyi nagyítóval látható kis szutyok?
Bármilyen hihetetlen, egy 1610 vagy 3110 antenna nélküli méretben eladási csúcsokat döntene. Csak át kellene gondolni a kiosztást. Csak pislognánk, mennyi elkelne.
És nincs gyártó aki ezt a szegmenst észrevenné. Csinálnak Smart strapát, hurka hardverrel elavult androiddal, egynapos akksival, és még sorolhatnám, mekkora baromságokat. A Nagyi telefonokról meg nah.... Embert nem késztet tanulásra,, de még ingerenciája sincs, hogy megnyomja.
Én ezt látom, sok idősebb emberrel beszélgetek, és meghallom amit mondanak. . Legutoljára a MM-ba kerestem az eladóval egy menüpontot, már nem emlékszem mi is volt az, de annyira alap, hogy nem is gondolná az ember, hogy kimaradhat. Fél óráig próbáltunk keresni készüléket, vajon melyik tudhatja, és még a kijelző is látható lenne.....(Egyik sem tudta! egyik sem tudott egy viccesen alap elvárást!!) Nem hiszem el, hogy ennek nem lenne piaca. Csak üzleti oldalról nézve is, borítékolt a siker. Semmi exrta nincs benne.
Bocsánat! Ez engem nagyon felb@sz agyilag! Egy műanyag SZEMÉTNEK csinálnak hipot.
Ennyi energiával, már lehetett volna valódi értéket létre hozni.
Mennyi konténerbe ragadt szemetük van még ugyan? A büdös életbe nem veszek Nikát. Nem érdemlik meg a folytatást. Nem véletlen ment a levesbe. Hány búcsú koncertnek a búcsúkoncertje lesz Nokia névvel?
kipuffogtam magam -
csongi
veterán
Kell még a szemét!! Sosem telik meg másképp a bolygó.
Ismét egy hulladék. MI A FRANCÉRT NEM LEHET BELETENNI LÁTHATÓ KIJELZŐT???????
A fene enné már meg komolya!!!! Nem hiszem el, hogy minden 70 év körüli Finn sas szemmel rendelkezik!!!!!
Az a korosztály aki erre vágyik, már nem lát valami fényes. Mi ebben a nehéz? Mit nem lehet ezen felfogni?
Tényleg ennyire nehéz, megkérdezni pár idősebb embert mit tartana fontosnak? Sláger szemét lesz ez is.
Tartalék telefonnak sem venném meg. Ennyiért már veszek gyenge droidos telefont, és nem csak simkártyára leszek hagyatkozva. Abban reménykedem, hogy limitált darabszámos, és újra tudják hasznosítani.
A Nokia ott maradt ahol régen volt, de arra sem volt képes, hogy a saját öregségéből tanuljon.
Elnézést, de ez már nagyon kiverte a biztosítékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest