- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Partnereket szeretnének meg minőségi vasat alá, a saját gyártásba anyagilag belerokkantak, Snap 400-nál jobb nem volt sose, 210-re sikerült még tenni az volt a Jolla C. Intex Aqua volt az első külsős mobil de túl kínai lett. Tablet miatt meg majdnem csődbe mentek.
A Sony az elég nagy név, hogy még legyen is belőle valami. Alternatív és rettentő modern gesztusvezérelt UI a Jolla, BB OS 10 szerű Android támogatással. Csak normális készülék nincs már egy ideje korrekt vassal hogy meg lehessen venni.
Elsősorban geekeknek szól ez, de teljesen használható rendszer. Nem egy Firefox OS -
Igen, nekik dolgozok, és minden kommentért kapok 3 vajas kiflit, meg 4 darab zsemlét, de azt vaj nélkül.
Meg ingyen felhőt a nap közelében, hogy süssön rám a jó idő..
Nem érted, mivel van a bajom, de ez egy én szubjektív gondolatom, ne foglalkozz vele, görgess.
@Ricardo: Erre én is vevő lennék, ehhez a kijelzőmérethez jó lenne egy Snap430 körüli vas, meg mondjuk egy HD kijelző.
De hát ez is csak egy álom marad.
@.Szaki.: Sehol nem firtattam azt, hogy az S30+ jó vagy sem. Az én véleményem marketing alapon dőlt el. Ez nem a geek réteg számára készült. Ez reklámtelefon. Én így tekintek rá.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged