- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
igori
tag
Huawei MateBook-ja fele ekkora akkuval (4430mAh) 10 órás üzemidő... Funny
-
Aprósólyom
addikt
A két Alcatel Idol hír mellet azt hittem a harmadik Windows 10 telefont rejt majd.
-
pasztoha
tag
válasz
Juhaszatti #14 üzenetére
Miért kellene elővenni a billentyűzetet? Hotspot, talán a táskában tartva is működik. Egyébként meg gyártói szempontból jelentős költségcsökkentés, mert így elég egyfajta tabletet gyártani, nem kell variálni, hogy van-e benne sim foglalat vagy nincs. Akinek kell a sim, az megveszi a billentyűt is hozzá, akinek meg nem kell, az nem. Szerintem nagyon nagy ötlet, csodálkozom is, hogy eddig senki nem csinált ilyet.
-
bostone
addikt
Érdekes koncepció, de elkél némi finomítás.
Akik a pc vagy noti tablettel való kiváltását várták, nem ebben az eszközben találták meg. -
Wesder
titán
Nem értem, hogy a tabletba minek kamera? Ki az a szerencsétlen aki azzal akar fotózni? Ràadàsul még szutyok minőségű is. Előre megértem, mert Skype, Viber, stb, de hàtulra minek?
-
janaman01
addikt
Se ár , se fotó , se megjelenés, se semmi...koncepció..
Akkor ezt marhárhára nem "hozta" magával a kiállitásra az alcatel!
Kár ilyenekre a tollat koptatni. -
Nos csak is egy jo árral tudna hódítani,mert önmagában tizenkettő egy tucat.
-
janeszgol
félisten
Nem rossz. Biztosan úgy voltak vele, hogy út közben az ember telefonon netezik és majd ha beért az irodába, akkor mobiladatra kapcsol.
-
törölt tag
Árról nincs infó?
-
joelke HU
őstag
Lehet külön megvásárolható lesz a billentyűzet, és pont ezért került bele a simfoglalat. Így motiválnak, hogy biztosan megvedd mellé.
-
Halkow.
senior tag
Billentyűzet otthon marad akkor a netecske kilőve, na szép. Enyhe sony-s design jellemző még rá lehetett volna egyedibb is.
-
Matada2.3
veterán
A cherry trail az melyik generációba tartozik?
Amúgy tök jó az a billentyűzet dokkoló
-
Szilofon
aktív tag
Az első képen nagyon szép. Viszont tényleg hülye ötlet a billentyűzetbe rakni a sim foglaltatott.
-
gerii
addikt
Ár megadás nélkül ez milyen bemutató, nem értem miért nem képesek megmondani.
-
Spec alapján egy "12 egy tucat" kategóriás win10 tablet...
A billentyűzet nem rossz dolog,de ez a billentyűzetbe épített sim foglat nem egy átgondolt dolog!Klaviatúra használata nélkül b@szhatod a mobilnetet... -
xmaas
őstag
Eleg nagy baromsag hogy a sim a bill reszben kerult ezt vajon melyik okos talalta ki nemtudom , ha netan billentyuzet nelkul mennel valahova akkor le kell mondanod netrol ?
Minden csak nem okos dolog igy megoldani
-
tjb007
nagyúr
Maga a tablet tizenkettő egy tucat, az LTE modem billentyűzetbe való átültetése viszont ötletes. A kínaiak biztos neki is álltak ötletelni hogyan is lehetne lemásolni és piacra dobni univerzálisként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest