- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz
macilaci78 #10 üzenetére
Erről beszélek, pedig szerintem igény lenne az olyan telefonokra, amik nem hajlanak meg ha a zsebedben vannak miközben leülsz. Főleg abban az árszegmensben.
-
htc07
addikt
Ha tudsz jobbat hajrá!
Ó, ha ez így működne
Nem az volt a kérdés, hogy ez a polaroid belefér-e egy táskába, hanem az általad említett modellek.
Egyébként, most hogy jobban belemélyültem, találtam is ilyen eszközt:
A piaci előnyös részhez annyit tennék hozzá, hogy a mai napig nem láttam egy olyan "okos" telefont a "nagy" gyártóktól, ami ütés/por/vízálló lenne, és olyan akku van benne, ami nem merül le fél nap használat után.
Ha 10 éve nem volt baj az embereknek a centi vastag telefon, szerintem most is lenne az ilyen termékeknek piaca. De mindenhol csak a tepsi megy 20 megapixeles kamerával és hiperfelbontású kijelzővel, szükségtelenül sok processzormaggal.
Bár erre is tudnék példát mondani, a CAT telefonja pl.
-
htc07
addikt
Én jobban örülnék egy olyan printernek, ami sima papírra nyom, pl. szöveget. Ha nem is A4-es méretben, de szerintem A5-ös nem lenne nagy gond megoldani.
Ja, és a lehető legmobilabb kidolgozásban, ami kb. egy hajvasaló méret lenne szerintem.
Ha pedig integrálni is tudnák laptopba, az lenne ám a gyönyör, persze nem igazán férne el benne 500 lap.
Pedig akár a névjegykártya méretű nyomtatóknak szerintem simán lenne helye laptopokban, akár QR kódokat, névjegyeket, stb. nyomtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Villanyszerelés
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest