- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Mi értelme egy szép fém telefonnak ha műanyag tokban van ami eltakarja. Ha már fém akkor legyen olyan ami nem karcolódik meg pillanatok alatt. Sok telefonnál sok tokot próbáltam már, de a vége mindig az lett, hogy vastagabb és csúnyább lett. Nincs az az isten, hogy még egyszer tokba tegyek bármilyen telefont. Akinek muszáj a munka vagy sport miatt persze az érthető.
-
zsolt501
nagyúr
Az a probléma, hogy a 32GB tényleg gyorsan megtölthető, főleg úgy hogy a formázott kapacitás már eleve nem annyi amennyi, és még ebből jön le az android rendszer helyfoglalása, illetve az ha még telepítesz mellé néhány nagyobb programot, pl. Navigáció, és egy két játék program, és itt még a Flac zenékről még nem is beszéltünk, vagy egy nagyobb kirándulás fotó és videó gyűjteményéről.
A másik hogy én egyéb a munkámmal kapcsolatos anyagokat is sokszor a telefonon tárolom, mert az az esetek nagy részében nálam van, és bizony ezek is sok helyet foglalnak. -
FefeeX
veterán
Azt értem, hogy nem adatátvitelre szolgál
Még jó, hogy nem kell ott tartanod, mert annyi erővel infrával is csinálhatnád
Milyen fényképezőn van NFC?
Csapoati: azt hiszem nem egyről van szó...
Cingáriusz: ez nem teljesen erről szól. Végre minőségi anyagból dolgoznak, csakhogy ennek ára van. Ez nem presztízs kérdés, hanem hogy nyilván nem akarnak profit nélkül maradni.
-
w333
félisten
-
Az NFC-re azt mondom én is, hogy roppantul tudnám már most használni, eddig azt gondoltam mindent megoldok Taskerrel, de pl lenne egy a munkahelyemen , egy az autómban, egy pedig itthon, akkor simán hozzá tudnám lőni a telefonom.
Nem beszélve a sok egyéb hasznos dologról. Sajnos mostani telefonomból kimaradt, a következő dolog ez lesz. Vagy kitalálhatnák okosba
Szerk.: most látom, hogy már van egy jó ideje NFC-s microSD kártya is... küldetés teljesítve
-
FefeeX
veterán
Nem azt mondom, hogy nincs ilyen, hanem azt, hogy nem túl gyakori. Pláne, hogy a példádban lehet, hogy épp gyártási hibás volt.
Kroni1: anno az iphone 4S-sel brutálisan eláztam. Nem lett baja, de azért a biztonság kedvéért ment egy fél napot rizsbe. A szilikondugaszos telefonokat gyűlölöm, cserébe nem tervezem berakni a telefont egy dézsa vízbe. A normális használat mellett pedig bőven tűrik a port és a vizet is.
Tibee86: ha a kameradudort letakarod, nem néz ki olyan rosszul ez a hátlap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest