- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Sebesség, optimalizáció, akksi idő/mAh, egyáltalán a mikroklíma.
A húgomnak mindig Androidos csúcs vagy aközeli telefonja van, de mégis kinek a telefonjával van általában szívás? Lehet itt azt mondani, hogy az Android is megbízható, meg hogy ezek a telefonok, meg blabla. Eddig az ár miatt még az ember azt is mondta, hogy kicsit többet szívsz vele de legalább olcsóbb volt. Már ez sem igaz.NFC - van az iphone-ban is. Amerikában már tudsz fizetni vele, mint bankkártya. Az hogy itthon még nem, nem feltétlen az Apple hibája. Nekem másra nem kell. Több kollegámnak is van, és még a leggeekebb (ez milyen marhán néz ki
) is kikapcsolva tartja, mert nincs számára gyakorlati haszna.
A fényképezőgépemet a telefon wifin irányítja.
tothl: az oké, hogy Neked ilyen az elvárásod DE ez egyedi mint általános. Én jól elvoltam a 16os telefonnal (mondjuk nekem a zenéket nem kell a telón tárolni az ITM miatt, de nem is vágyom rá, mert otthon CD-t hallgatok a CD lejátszóban, útközben meg van egy aktuál válogatás ami változik kb havonta) - ezután mondjuk a 64es kimondottan jól esett. De azért ne essünk már a ló túloldalára... Erre feltettem a 2 teljes Európa GPS programom, zenéket, stb, mégis 30+ giga szabad, pedig sokat fotózok, videózok vele. Persze a lustaság miatt néha jól tud jönni pár giga hely.
-
Z0mbi
senior tag
hat en CM 11 et futtatok a 3 eves telomon napi frissitesekkel
es mivel csere keszulek volt a tonkrement s2 om helyebe igy ez ingyen volt. ezt szerintem nem ubereled
Viccet felreteve: a samu pont ezen van. ezek a telok amik most 800 dodoert mennek nem 30 rongyert lesznek a jofogason 3-4 ev mulva.
Amitol engem kiraz a hideg az iphone nal az pont az ami az erossege isa zartsag. A CM ben pont azt szeretem hogy ott en mondom meg mindegy egyes alkalmazasnak hogy ki nezi az sms eim es hogy a zseblampa sw hozzaferhet e a call logokhoz vagy nem. A felhasznalon all hogy milyen aprolekosan szeretne ezekkel foglalkozni. Egy kollegam mutatta az iphone 6 jan ezeket hogy lehet, latom ott is van javulas azert de meg van hova fejlodni ezen a teren.
De ez a thread nem is arrol szol most hogy iphone vagy samu
A telefont nem befektetesnek veszem. arra ott vannak a tozsdei reszvenyek meg az arany. Nalam otthon mocsok sok dolog a telorol van vezerelve (NAS, Transmission, erosito tavja, tv screen cast, vilagitas allitas, bankolas stb) van ezekbol par amit iphone on nem tudnek produkalni.Visszaterve az akadasrol... irtam regebben hogy ebben az ios verhetetlen (mert nem VM en fut a cucc). Nos haver 6osan nyitogatott youtube linkeket es ugy akadt mint a picsa. nagyon meglepett...azt mondta neha van ilyen. minden ok nelkul akadozik. (frissites ide/oda)
-
Z0mbi
senior tag
ez a tema engem nagyon erdekel. Mi az ami miatt egy iphone ert adna az ember $850 et es egy samuert nem (ami raadasul majdnem kopp ugyan ugy nez ki
)
Arrol nem is beszelve hogy tobbet tud mint az almas tarsa.... nalam konkretan az NFC elengedhetetlen, a bankomba ugy lepek be egy kartyaval, ill fizetni is azzal fizetek sokszor a munkahelyemen (kulhonban)
Mindez az apple el lehetetlen.
(plusz a fenykepezo gepemen is csak egy erintes a teloval es a telon vezerlem a kamerat)
Meg sok ilyet sorolhatnek... nem beszelve a verhetetlen superamoled kijelzojukrol. Igazabol talan ez az amivel maguknal tudtak tartani es nem a markanev.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS TUF Gaming F16
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged