- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
Sajna abból kiindulva, hogy az N9 bemutatásával együtt bejelentették, hogy nem kívánnak foglalkozni a MeeGo rendszerrel, kapásból elvesztettek egy vevőt
(engem). Gondolom nem én voltam az egyedüli ilyen, aki ennek hallatán nem csempére ment, hanem droidra. Zöldfülüként én úgy tippelem, hogy az ms igencsak megmondta a nokiának, hogy felejtsék el ezt a rendszert a wp mellett. Egy N950 féle telefon szerintem még ma is nagy port kavarna. 4", vékony alu ház, qwerty-vel. Bár ezek csak találgatások / elmélkedések, de ha nem csak 1 telefont adnak ki, hanem legalább 3-4-et, már fel lehetett volna mérni a piacot, hogy mennyire nyitnak az új rendszer felé. Valamint az N9 szép irányt teremtett a formavilágával, hisz jó pár WP-s készülék már kopp ugyanezzel a dizájnnal jött ki ugye, szépen lekerekített kijelzőoldallal, ami MeeGo-nál ugye a rendszer működéséhez elengedhetetlen volt, WP-nél pedig megmaradt szép dizájnelemnek.
-
Szelley
senior tag
Kíváncsi lennék, ha a MeeGo-t nem kukázzák, hanem elkezdik nyomni Nokiáék, akkor is eltemettük volna a céget?
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest