Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elindult a One UI 8.5 béta program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
Sajna abból kiindulva, hogy az N9 bemutatásával együtt bejelentették, hogy nem kívánnak foglalkozni a MeeGo rendszerrel, kapásból elvesztettek egy vevőt
(engem). Gondolom nem én voltam az egyedüli ilyen, aki ennek hallatán nem csempére ment, hanem droidra. Zöldfülüként én úgy tippelem, hogy az ms igencsak megmondta a nokiának, hogy felejtsék el ezt a rendszert a wp mellett. Egy N950 féle telefon szerintem még ma is nagy port kavarna. 4", vékony alu ház, qwerty-vel. Bár ezek csak találgatások / elmélkedések, de ha nem csak 1 telefont adnak ki, hanem legalább 3-4-et, már fel lehetett volna mérni a piacot, hogy mennyire nyitnak az új rendszer felé. Valamint az N9 szép irányt teremtett a formavilágával, hisz jó pár WP-s készülék már kopp ugyanezzel a dizájnnal jött ki ugye, szépen lekerekített kijelzőoldallal, ami MeeGo-nál ugye a rendszer működéséhez elengedhetetlen volt, WP-nél pedig megmaradt szép dizájnelemnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(engem). Gondolom nem én voltam az egyedüli ilyen, aki ennek hallatán nem csempére ment, hanem droidra. Zöldfülüként én úgy tippelem, hogy az ms igencsak megmondta a nokiának, hogy felejtsék el ezt a rendszert a wp mellett. Egy N950 féle telefon szerintem még ma is nagy port kavarna. 4", vékony alu ház, qwerty-vel. Bár ezek csak találgatások / elmélkedések, de ha nem csak 1 telefont adnak ki, hanem legalább 3-4-et, már fel lehetett volna mérni a piacot, hogy mennyire nyitnak az új rendszer felé. Valamint az N9 szép irányt teremtett a formavilágával, hisz jó pár WP-s készülék már kopp ugyanezzel a dizájnnal jött ki ugye, szépen lekerekített kijelzőoldallal, ami MeeGo-nál ugye a rendszer működéséhez elengedhetetlen volt, WP-nél pedig megmaradt szép dizájnelemnek.