- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
Amíg megveszik addig nem fogja izgatni. Ha tegyük fel az S5 egy marha nagy bukás lenne akkor elgondolkoznának. De addig míg eladják a.... is addig nem érdekli őket. Mint te is írtad S4-ből is volt kismillió fajta S5-ből is lesz hát ez az hogy eladják 8x legalább "ugyanazt" csak az egyik kisebb a másiknak más a színe stb.
-
UFC
aktív tag
Hát sok hír terjeng kíváncsi leszek mi valósul meg belőle. Én olyanokat olvastam hogy a Samsung-nak ez az F = Fashion lesz és csak annyi hogy kap 2K-s kijelzőt meg fém házat, hogy teljeset vagy csak a hátlap lesz fém azt nem tudom. Ha a mostani S5 230 ezer ft akkor ha az általad említett pro vagy csak amit én írtam valóban megvalósul annak hol lesz az ára? 280 ezer ft? Mindegy is. Most a nagyobb kijelző felbontástól meg ha a forma ugyan ez és csak annyi hogy fém ház lesz attól még szerintem senki nem fogja hanyatt vágni magát.
Az ujjlenyomat olvasó egy nagy..... egy kézzel fel sem tudod oldani, a telefont. A pulzusmérő a telefonba egy vicc szerintem. Hiába azt mondjátok jó eddig se kellett és senki nem is várta hogy ilyen legyen egy telefonba. Az Gear Fit-ben viszont teljesen jó hogy van. Csak igy azt a plusz újdonságot amit nyújtott volna a Gear Fit ezzel a pulzusméréssel azt most el is vették tőle mert a telefonba is berakták. Ettől függetlenül a Gear Fit jó dolog.
Ráadásul a Gear Fit csipog is ha éppen magas a pulzusod és készülsz elpatkolni
A telefon meg nem. Szóval aki vesz Gear Fit-et valószínűleg a telefon pulzusmérőjét nem is fogja használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest