Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gti16v

őstag

válasz AS #61 üzenetére

na ez az, ez volt az,na ezt kell fejleszteni...és bele préselni a csúcs készülékekbe,és nem a 8 x 3,0 ghz -re törekedni.

• Xaels

félisten

válasz AS #26 üzenetére

OIS... Egyiküknél sem jött, helyette csinálhatod az epilepsziás rohamot okozó 4K videót.

• Segal

veterán

válasz AS #35 üzenetére

Ez minden évbe el van sütve hogy mi értelme van a nagyobb felbontásnak. Anno HD-FullHD fronton is ugyanez ment hogy semmi értelme a Fullnak jó a sima HD is aztán egymás mellett volt 2 Samsung telefon és igenis látszik a gyakorlatban a különbség. Persze tény hogy időközbe nyilván más funkciói is jobbak lettek a kijelzőnek nem csak a pixelszám nött de ne legyünk már ellene az innovációnak. Ennyi erővel a monocrom 1,x colos kijelzők is bőven elegendőek lehetnének.
    Tudom hogy nincs jelenleg és mivel egyrészt nem volt meg a Samsung Soc bejelentés 2-3 héttel az S5 előtt másrészt se a 801-es se a 805-ös Snapdragon Soc nem támogatja ezért csak úgy lehetett volna ha csak Exynos-al jelenik meg a telefon de akkor is ha már megjelenik egy új telefon akkor érezni szeretném azt a pluszt ami igenis abba az irányba húz hogy kell nekem ez a cucc. Na most itt ilyesmiről szó sincs ezt simán ki lehetett volna adni az S4 "százharminchatodik" frissítéseként...
    Persze jól tudjuk hogy S5-ből is bőven lesz még felfrissítés.
    Leginkább azt nem értem és ezt közösem meg is lehetne beszélni a gyártóknak mert az nyilvánvaló hogy ha csak 1 gondolja így akkor teret veszít hogy mi a fenének kell mindenáron erőltetni ezt a korai bejelentést ha alig van frissítés míg ha csak 2 hónappal eltolták volna a bejelentéseket akkor simán jöhettek volna minimum 805-ös Soc-al a telefonok, meg szerintem QHD kijelzőkkel is a többi újdonság amit leírtam az viszont már ezekbe is belerakható lett volna.
    Mintha nem is akarnának valódi újdonságot rakni a telefonokba hanem csak muszáj jönni és legyen annyi az újdonság hogy lekerekítjük az ikonok dizájnját, kitalálunk egy másik hátlapdizájnt stb.

• Segal

veterán

válasz AS #26 üzenetére

Bár pont előbb írtam hogy engem nem izgat az S5 bár ezért Note 4-ből kiindulva ami esetleg szóba jöhet a következőket vártam volna
    - 5,2-es QHD felbontású kijelzőt kisebb készülékházba
    - 3 GB RAM-ot
    - 64 bites exynos soc-ot
    - nagyobb akksit
    - pulzusmérő helyett inkább egy második ledet (ne adj isten Xenon-t)
    - Érdemi szoftveres extrákat
    - 16 gigás verzió gondolatának is az elfelejtését
    - Nekem pl a fém ház nem kéne de akkor is valami minőségibb műanyag megjelenést (pl Note 3)

Plusz amit végképp nem értek az androidos készülékgyártókba hogy van már 3 simkártyát is kezelő modell de az még véletlenül sem jutott az eszébe senkinek hogy 2 micro sd slottal rendelkező modellel álljon valaki elő pedig simán megvalósítható lehetne csak a micro usb részbe vezető részből kéne egy kivezetést csinálni neki. Anyagköltség forintokbe mérhető, el is férne max valahol a belső műanyag borítás vékonyabb lenne vagy a slot helyén az lenne a borítás helyett és ha csak multimédia tartalomra lehetne használni mert telepíteni nem engedne rá a rendszer már akkor is megérné mert nekem jelenleg a 32 plusz 64 giga tárhelyen is alig tudok elférni. Nem véletlen volt számomra toronymagasan a legnagyobb hír az MWC-ről a 128 gigás micro sd bejelentés.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés