- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
levelezés... ugyanezt írtam a #12-es hsz-ben - én nem a paranoia oldalán vagyok, csak felvázoltam pár dolgot.
szerk: a mobilos bankos szoftverek használata instant veszély ettől függetlenül, már egy standard okostelefon is az, bárkitől "lenyúlnám", sokkal többet megtudhatok róla, mint amit megosztott volna velem, de amíg ez pár kompromittáló selfie, addig még nincs nagy baj, de mikor az anyagi részedet is eltulajdoníthatják ily könnyen, az már gáz.
-
DS39
nagyúr
az lényegtelen hogy te vagy nem te írsz mondjuk a FB-n az ismerőseidnek, úgy "látszik" mintha te lennél, mert a neved, adataid ott vannak. és szerintem annak az esélye hogy vki helyettem ír pl FB-n kisebb, minthogy elhagyom a mobilon/vagy ellopják/ és adott esetben fizetnek vele. miért? mert nem lépek be nyilvános helyen, nem otthoni cégről is ritkán, és mindig privát böngészés módban, tehát ha elfelejtek logoutolni, csak bezárom a böngészőt, nem maradok benne. ha a mobilom elveszik, és észreveszem rögtön nem tudom bejelenteni sem az eltűnést, sem letiltani a "kártyahasználatot", mert nincs miről. tehát ez utóbbiban nagyobb a kockázat szvsz. (okostelefonos smartbank alkalmazást ezért sem töltenék le soha, gyanítom az emberek 90%-a aki használja, elmenti benne az adatait, mert lusta megjegyezni, + a visszaigazoló sms is arra a telefonszámra érkezik ami a készülékben van, of course.. szóval gyakorlatilag nulla védelem)
igazából lehet védeni a magán szférát egy bizonyos határon belül, de teljesen úgy sem tudod, mert mindig lesz egy másik fél, aki majd nem figyel eléggé és rajta keresztül úgyis megtudnak rólad mindent. kérdés hogy vagy-e eléggé érdekes ahhoz hogy akarjanak.
-
DS39
nagyúr
válasz
kameraman77 #10 üzenetére
igen, ezt én is tudom, de mi a helyzet az email-ekkel? belépsz a gmail-be outlookba, yahoo-ba, nyitott könyv az ember kommunikációja, mit kivel, hogyan mikor, stb. sajnos ha akarna sem tudna az ember ezek elől elbújni... na jó de, ha kihúzom a kábelt
-
DS39
nagyúr
válasz
kameraman77 #8 üzenetére
az internetezési szokásokkal mi a helyzet? azt hogy most ide írtál azt is vki monitorozza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple asztali gépek
- Metal topik
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest