Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
No, meg is van mi nyugdijazza a tablet s-emet Karácsonykor.... Nagyon tetszik, hibátlan.
-
KarolyiSimon
csendes tag
válasz
Luck Dragon #69 üzenetére
Az elődje nagyon intenzív használattal ( youtube, játékok, netezés) simán megy 6-7 órát. Ez miért ne bírná?
-
Szep-szep-szep, a taviranyito pedig pazar, de az a 6000 akku szerinte karcsu egy intenziv felhasznalasnal 4 orat adnek neki.
-
DarkChild
senior tag
Megnéznék majd az iFixit-en, vagy valahol máshol egy szétszerelős videót erről a kütyüről...
Nekem erős a gyanúm, hogy azért lett ilyen vaskos a káva, mert oda pakolták ki az összes elektronikát, a kijelző mögötti részt pedig csak az akku tölti ki - igy tudták megoldani, hogy ennyire vékony legyen -
culas25
tag
Jól értettem, hogy a távirányítóval lehet telefonálni? Ez mennyire beteg ötlet már, mondjuk jobban tetszik mint az asus féle fejhez emelős phablet dolog.
-
Prevent
aktív tag
Na ez már minõség! Nem holmi alcatel vagy hauwei
-
Ádám16
addikt
Amikor végigsétáltam eddig a tabok közt bármelyik médiaszaküzletben, és bármelyik (akár iPad) után a kezembe került a Z, leesett az állam. Az anyaghasználat, minőség, dizájn, UI, smoothság engem lenyűgözött. Ha tabot vennék felsőkategóriában, nálam csak ez, vagy az elődje jöhetne szóba, pedig nem vagyok egy nagy Sony fan.
-
Nem rossz, de a google teljesen elrontotta a tablet ui-t.
4.2-ig jó volt, 4.2-től 4.4-ig csak a navigációs sáv gombjaival volt gondom, de 4.4-től visszatértek a felnagyított telefonhoz. Ja és csodálkoznak, hogy nem fogynak a 10-es droid tabok, és szerintem ezért sem született új Nexus 10. -
cairojack
aktív tag
A távirányító tök jó ötlet.
-
Gambas
tag
1 méter mélyen 30 percig?? Mi a f@szom ez kétèltű? Ha vki elmagyarázza nekem hogyan kerül egy tablet víz alá és ki akarja ott használni és mire,akkor megfogom a Samu cuccaimat és beb@szom a kukába😊Utána mindenem Sony lesz😎
-
Janaboy
veterán
Ezt a vízállóságot nem vágom már..a sony weboldalán ez van még a régi verzióhoz:
Waterproof and dust resistant(1)
The Sony Xperia Tablet Z has an impressive IP55/IP57 rating, making this slim and sleek tablet resistant to water and dust.Aztán tovább menve a részletekben a sony oldalán:
Durability
IPX5/7 (Water-resistant) & IP5X (Dust-proof) [1]Az IPX5 csak cseppálló, az ipx7 a vízálló!
Most nem értem, hogy miért jelenik meg IP55 and IP57? Nem értem..
Viszont a Z2 tabletre meg: IP55/IP58..
5: Kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból (nem károsító mértékű szivárgás megengedett)
7: Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15–1 m között 30 percig)
8: Víz alatt folyamatosan használható a gyártó által megadott ideig (1 m-nél mélyebben)Vagy itt most az ip55 azt jelenti, hogy vízsugár ellen is véd? Persze eleve az ember ha 7est vagy 8-ast lát, úgy gondolja, hogy benne van az 5-ös szintje is..
Továbbá ezt a távirányítós dolgot se értem, most azzal lehet beszélni (van benne mikrofon meg hangszóró)?
Infra maradt?
Amúgy a mágneses töltő dokk is tetszik!Üdv
-
halkow
őstag
Tetszik és zseniális megoldás a tábla kapcsóló amivel telefonálni is lehet egy joy stickot azért tehettek volna rá
-
Gambas
tag
Én tengerpart mellett élek...kurvára nem érdekli az 5 éves angol meg a spanyol kisfiut, de az anyját sem,hogy az Ipad vizes lesz vagy sem...vízbe ugysem viszed..Ha napozol közben nem tabletozol mert nem barnul a fejed+max 1 órát bírsz ki annyira kemény a hőség!Ha az ernyő alatt vagy akkor szintén nem éri víz😊Egyszerűen értelmetlen extrának tartom főleg úgy,hogy ennyire kiemelve legyen istenìtve...
-
tonerz
aktív tag
A paraméterek (főleg kijelző) most már egész korrekt, de lehetne a káva egy picivel keskenyebb, meg az ára is, bár valószínű ez is 150-160 körül fog nyitni (wi-fi only) mint az előd.
-
Ali G.
senior tag
ez egy nagyon fullos tablet
a távirányítójával olyan mintha egy tévé lenne, ez az ötlet nagyon bejön
-
UFC
aktív tag
Basszus hát most külön kell azt venni, a fenébe
Jó azt tegyük hozzá hogy nem rossz dolog. De azért frissítő fürdés közben nem balettezek nyáron mikor nyaralok még ha a part-ra le is viszem akkor se muszáj hogy vízálló legyen mert nem viszem be úszni magammal, szóval jó dolog de nem annyira ez a lényeg. Szerintem.
-
-
Gambas
tag
Felfújható medence is rendelhető hozzá opcióban😊😊
-
UFC
aktív tag
Mint láthatod pár hozzáoszlásból páran iPad-et utálják meg az egész Apple-t szóval így iPad kilőve, illetve mindenki fürdeni akar a tablet-tel mert nincs asszonya akivel fürödhet így az is kell hogy vízálló vagy víz lepergető hatású legyen szóval Samsung is kilőve és akkor marad ez.
-
UFC
aktív tag
Nah ez már valami. Ez azért ott van a szeren.
-
törölt tag
Gyönyörű, csak baromi drága lesz. A tablet Z még most is drága
Legalábbis nekem. -
ONEFREE
aktív tag
Most elkapott az érzés..... Ezt meg kell vennem! Nagyon el találták!
-
Mazseex
csendes tag
Na ezzel odatette magát a Sony!
bár Xperia Z2 telefont kiadni hülyeség volt, mert alig észrevehető a különbség a Z1-hez képest (azt használok)....inkább Z1 Max-nak vagy vagy Z1 Pro-nak hívnám, és Z2-t majd ősszel lenne érdemes, de már mindegy...ez kapkodás lett, de a Z2 Tablet nagyon állat!
-
Ipad air vagy ez? Ez itt a kerdes. Nagyon baba a keszulek, tengerpartra/Balatonra is tokeletes. (Mondjuk utobbihoz nem mert ellopjak)
A sony-nal egyedul az arral szokott problema lenni...Némá PH kedvence lettem...
-
moleculez
veterán
Jó ötlet a távirányító, a gép meg szép, meg jó, de nekem inkább Nexus ha droidos tab kell.
-
HaJózsi
aktív tag
Húúú ez aztán a gépállat!
Bár ez a távirányítós dolog eléggé nehézkesnek tűnt, a videó alapján.
Nekem a specifikációval sincs bajom. 4.4 és 3GB RAM teljesen korrekt. Csak ne legyen 200k fölött a nyitóára. -
Jimmy66
senior tag
Ez nagyon jól sikerült!
-
NeRo28
aktív tag
Jobban tetszene ha sokkal vékonyabb lenne a káva,vagy ugyanekkora méretbe 12 hüvelyk is beleférne.
-
xmaas
őstag
Baromi szep keszulek
-
draco31
veterán
Csorog a nyálam!!
-
oliwire
őstag
Szép, kívül-belül. Viszont én voltam csak figyelmetlen, hogy a sima Z2-ről nem láttam cikket még?
-
FET-MEN
veterán
A dizájn 10/9
Tetszik nagyon. -
vicze
félisten
Az most komoly, hogy Full telo UI?
Mikor a beállításokba lép semmi elválasztott képernyő nincs.
Cseszett jó HW, egy totálisan elcseszett SW-vel... -
Mr.C
őstag
Nemtudom miért nem sikerült pl a beállításokat tablet módjára megcsinálni? Elég zavaró nekem a két oldalán a margó (reméljük később ezt majd még csiszolgatják). Ezen kívül remek gépezet, valószínűleg ennek az árát is meg kell majd rendesen fizetni.
-
Dr. X
aktív tag
A méretet ebből a cikkből nem tudtam meg, de a felbontása kevés. Biztos nem lesz olcsóbb a Samsungtól vagy Appletől amik QHD-k. Az S800 sem lesz a csúcskategória májusra, de az ára biztos az lesz.
-
Lecs@
addikt
Vizálló vajon ez is ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest