- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
_GT_
csendes tag
Sziasztok!
A leírása alapján 32gb-os kártyát tud kezelni. Mennyire kell ezt komolyan venni? Működhet 64-es kártyával?
Köszönöm!
-
szupermacs
veterán
Elfogadnám. A családban eddig 2 Alcatel is van (Star, Idol Mini) és mind a két telefon nagyon jó és szép is. Legközelebb ezeknél kicsit magasabb kategóriában fogok a márkán belül turkálni ha vásárolok.
Csak így tovább Alcatel! -
Lirion
addikt
Ez nem felső, hanem középkategória. A felső kategóriát az Alcatel One Touch Idol X+ képviseli.
-
Riuko
senior tag
Alkatelnél ez már felsőkategória, szerintem elég gyenge hardver sikeredett belé...
-
QwErTy42
addikt
Kicsit az ijóes 7-re emlékeztet ez a menü...
-
Matada2.3
veterán
Nagyon bejövős, ha 4.4-el adják ki és egy jó árcédulával akkor bestbuy lesz
-
AMD Power
titán
Nagyon szépek ezek az új Alcatelek. Az Idol széria óta rájuk sem lehet ismerni! Csak így tovább!
-
pengwin
addikt
Lehet hisztizni, de az Alcatel tényleg nagyon odateszi magát... Sokkal minőségibbnek tűnnek ezek a 2. szériás Idol telefonok, mint az A-brand-ek eddig bemutatott termékei, hardware-ben meg oké a dolog, már nem MTK-használnak, elehet ROMlasztani az ő kütyüiket is.
Arról nem is beszélve, hogy a többi gyártó az eddigi bemutatók alapján kb. egyhelyben toporog, míg azért itt elég komoly a márka szempontjából az előrelépés anyaghasználat és hardware terén is. -
Kanczy
veterán
Ez nagyon dögös. Valami kb. árat valaki tud mondani?
-
tomcsa44
tag
válasz
inferno88 #17 üzenetére
Ez a Sony-ra is bőven igaz. A nokiára meg többszörösen igaz. Nézzd meg a Lumia fórumokat. Mindenhol csak a gyatra összeszerelésről hallani. (Sajnos, mert még a mai napig is egy Lumia 625-et szemezgetek vagy egy Lumia 925-tel, de utóbbiról lemondtam, mert sok a hibás darab. Igaz az előbbiből is.)
-
Azert remelem most jobban odafigyeltek a minosegre! nem mint az idol S esteben.
-
Ádám16
addikt
Ez gyönyörű, a színes ui is bejön. Jöhet.
-
simonzé
addikt
Csacsogni... Hetero-e vagy?
-
komoly kis készülék, nekem tetszik!
-
-
vimes
senior tag
Az appok kilövésének a módja csak engem emlékeztet valamire?? Ahogy elnézem ebbe is MT6589 került
-
HaJózsi
aktív tag
Annyira nekem nem tetszik.
A formaterv nem annyira jön be, a szoftver és a hardver meg elavult. Mindegy, ennél már csak jobbat hozzon az Alcatel és nem lesz bajom -
Lirion
addikt
Ilyen paraméterekkel rendelkező terméket egyéb, a hazájukban nevesnek számító gyártók már egy éve forgalmaznak. Semmi kiemelkedőt nem nyújt ez a cucc, hazai garival kb. 55k-s bruttó áron jó vétel lenne, de ennél biztosan több lesz...
-
moleculez
veterán
Joo lett, de hova lett a Hero??? Azt vártam már mióta...
-
draco31
veterán
A fém kaszni biztosan jó hatással van a hangzására is. Nem hallgatok így zenét, de a csengőhangom szólaljon meg normálisan! Egyébként tetszik kívül elül.
-
NeRo28
aktív tag
Ez szépre sikeredett!Főleg a hátulja fogott meg!
-
Az a szomorú, hogy durva selejtaránnyal dolgoznak. Idol S-em van. Az első teló gyárilag GPU/memória hibás volt, a cserekészülék már jó lett. Ha megnézitek a készülék fórumát, akkor láthatjátok, hogy van, akinek a negyedik készülék az, amelyik már nem kaksiként került ki a gyárból.
A support pedig igazán kabbeaf@szom hozzáállású. Nagyon szeretem az OTIS-omat, de az Alcatelnek van még hova javulnia.
BTW a Samu munkatársait elküldeném hozzájuk, hogy ellessenek egy-két dolgot a formatervezéssel kapcsolatban, mert kivétel nélkül, mindegyik jelenlegi készülékük ronda és unalmas.
-
Samott
addikt
Mi a francia meg az Alcatelben? Evekkel ezelott felvasaroltak a kinaiak a mobilreszleguket, ma mar csak a TCL egyik markaja.
-
gekkoXT
senior tag
Előző Alcatelek nekem jobban tetszettek!
-
JanR
addikt
Szépen jön fel az Alcatel! És végre egy "kisebb" gyártó, aki minőségi alkatrészeket is használ. Egy jó ér és a sok nem márkabuzi vevő meg is veszi
-
halkow
őstag
elég minőséginek néz ki
-
Simi87
senior tag
A csamcsung példát vehetne róluk.
ha már ők fémhátlapot használnak, az már vér ciki a koreaiaknak. -
iSonic
addikt
hátulja eléggé S4 szintű..
-
Ornagy
tag
Tetzstős telefon! Első ránézésre bejövős, már csak az ára ronthat rajta!
-
Lambach
tag
Engem anno is a Hero érdekelt volna, de se egy teszt, se semmi...
-
Ricardo
titán
Pofás. Remélhetőleg jó áron érkezik.
-
Johnny194
aktív tag
nagyon szép, ha normális árral dobják piacra, ütős lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest