- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ibomol3
tag
válasz
sz.balazs.95 #41 üzenetére
Jó lenne tényleg amit mondasz,majd ki derül hogy milyen lesz a kapcsolat, a Jolla Store-ba egyénként lehet fel tölteni droidos appokat is és akkor onnan lehet le szedni az apk-t de egyenlőre elég silány a felhozatal, a natív Sailfishre lévő programok közül egy kettő ami használható, vagy értelmes (elemlámpa, screenshot) de nagyon kevés app van benne. De szerintem a Yandex-et nyugodtan el lehet felejteni
Majd felrakom a napokba telefonra a Play Store-t és majd le írom a tapasztalatokat, mert 1Mobile markettal az a baj hogy ha egy nagyobb játékot akarok le szedni (pl: Dungeon Hunter 4, olyan 1 giga) akkor le szed egy 10 megás apk-t amit ha el indítok akkor le akarja húzni a játékot play store-ról de ugye mivel nincsen rajta így nem tudja :/ tehát majd neki esek, igaz ahogy néztem nem nagy művészet rá tenni
-
ibomol3
tag
válasz
sz.balazs.95 #23 üzenetére
Nem kell orosznak hazudni magad.
Natív programokból kevés van még sajnos, erre majd rá kell feküdniük szerintem. Külső lelkes fejlesztők csináltak natív app.-ot pl: Facebook-Freinds meg Twitterhez Watshapphoz is van külön natív amit le lehet szedni az Openrepos-ról, igazából amik ott vannak natív appok kb annyi is van egyenlőre. De nyilván lesz rajta majd a jolla által ki adott natív kliensek is, egyenlőre meg ott vannak a droidosok, azok is teljesen jól használhatók
Play store-s okosságot már olvastam én is, de még nem próbáltam ki h őszinte legyek annyira nem hiányzik
-
válasz
sz.balazs.95 #23 üzenetére
mármint a yandex-hez...
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- BestBuy topik
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest