- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ibomol3
tag
Jó lenne tényleg amit mondasz,majd ki derül hogy milyen lesz a kapcsolat, a Jolla Store-ba egyénként lehet fel tölteni droidos appokat is és akkor onnan lehet le szedni az apk-t de egyenlőre elég silány a felhozatal, a natív Sailfishre lévő programok közül egy kettő ami használható, vagy értelmes (elemlámpa, screenshot) de nagyon kevés app van benne. De szerintem a Yandex-et nyugodtan el lehet felejteni
Majd felrakom a napokba telefonra a Play Store-t és majd le írom a tapasztalatokat, mert 1Mobile markettal az a baj hogy ha egy nagyobb játékot akarok le szedni (pl: Dungeon Hunter 4, olyan 1 giga) akkor le szed egy 10 megás apk-t amit ha el indítok akkor le akarja húzni a játékot play store-ról de ugye mivel nincsen rajta így nem tudja :/ tehát majd neki esek, igaz ahogy néztem nem nagy művészet rá tenni
-
ibomol3
tag
Nem kell orosznak hazudni magad.
Natív programokból kevés van még sajnos, erre majd rá kell feküdniük szerintem. Külső lelkes fejlesztők csináltak natív app.-ot pl: Facebook-Freinds meg Twitterhez Watshapphoz is van külön natív amit le lehet szedni az Openrepos-ról, igazából amik ott vannak natív appok kb annyi is van egyenlőre. De nyilván lesz rajta majd a jolla által ki adott natív kliensek is, egyenlőre meg ott vannak a droidosok, azok is teljesen jól használhatók
Play store-s okosságot már olvastam én is, de még nem próbáltam ki h őszinte legyek annyira nem hiányzik
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Iphone 12 fekete 64GB független
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest